​Καλεσμένη στο «Ouggachallenge» ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία απαντώντας στις ερωτήσεις του Δημήτρη Ογγαρέζου δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ο Γιώργος Λιάγκας την έχει βγάλει κατά καιρούς έξω από τα ρούχα της, καθώς και ότι θα παρουσίαζε καλύτερα το «The Voice» από εκείνον.

Συγκεκριμένα, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την ρώτησε αν έχει ξύσει… τοίχο με αυτά που έχει ακούσει να λέει ο Λιάγκας για εκείνη, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Τοίχο δεν έχω ξύσει αλλά έχω σπρώξει τρα��έζι που ήταν μπροστά μου και έφυγε το τραπέζι μαζί με πράγματα. Δεν απάντησα ποτέ, αλλά το έχω κάνει».

6551_NATALIA_GERMANOY_GIORGOS_LIAGAS_1722015.jpg
Παράλληλα, ομολόγησε πως «θα παρουσίαζα καλύτερα το “The Voice” από τον Γιώργο Λιάγκα. Πιστεύω ότι οι μουσικές εκπομπές μου πάνε πάρα πολύ. Όχι ότι δεν το έκανε καλά ο Γιώργος, αλλά εγώ θα το έκανα λίγο καλύτερα, παίζει ναι!» ενώ σχολιάζοντας τον κολλητό της φίλο Θέμη Γεωργαντά, είπε πως «τώρα δεν τον κουνάει κανείς, και είναι σε μεγαλύτερο κανάλι από μένα, πιο μάγκας από μένα, και αν θέλει να κάνει συνέντευξη στον Θέμη θα πάνε, ενώ σε εμένα δεν θα έρθουνε!»

Πως σχολίασε τα παραπάνω ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό»;
Υπέθεσε πως η Ναταλία πέταξε το τραπέζι για κάτι που θα είχε πει ο ίδιος για τα… προσωπικά της:

«Για τα ερωτικά της θα ήταν μωρέ εντάξει… αλλά το ότι δημιουργώ τέτοιο πάθος στην Ναταλία καλό είναι! Υπάρχει και μια γυναίκα της showbiz που της δημιουργώ μια ένταση!Φιλάκια Ναταλάκι!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.