​Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν από εφτά χρόνια όταν ετοιμάζονταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον τότε σύντροφό της, Μπάμπη Στόκα, εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Φωτεινή Ψυχίδου.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «ΦΜ live», ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, όταν ξαφνικά, ο γιατρός της, της ανακοίνωσε πως πρέπει να υποβληθεί σε έκτρωση.

«Με πήρε ο γιατρός τηλέφωνο και μου είπε “θες να κάνουμε διακοπή κύησης αύριο; Αλλά μου λέει αύριο είναι και η παραμονή του γάμου σου. Ας γίνει λοιπόν ο γάμος σου και έρχεσαι την επόμενη μέρα και κάνουμε την διακοπή. Επειδή εγώ λόγω αυτού του συνέβη στην αδερφή μου(σ.σ: την έχασε σε τροχαίο πριν από 11 χρόνια), ήμουν συνηθισμένη στις κατραπακιές, ηρέμησα και την επόμενη κιόλας χρονιά ήμουν έγκυος ξανά» είπε η σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά και πρόσθεσε:

«Η απώλεια του παιδιού μου στοίχισε καθώς την μέρα του γάμου ο κόσμος νόμιζε πως το μωρό που κυοφορώ ήταν μια χαρά, βλέπεις και εγώ δεν το κλείνω το στόμα μου στη χαρά, το λέω ακόμα και στην περιπτερού της γειτονιάς μου και έρχονταν λοιπόν οι καλεσμένοι, χάιδευαν την κοιλιά και μου έλεγαν “με το καλό”» θυμήθηκε η δημοσιογράφος.