​Την ώρα του δελτίου ειδήσεων έχασε τις αισθήσεις της γνωστή εγκυμονούσα δημοσιογράφος, «παγώνοντας» όσους βρισκόταν στο πλατό, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό!

Το πρωί της Δευτέρας, η 33χρονη Πόπι Χάρλοου, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, μετέδιδε στον «αέρα» του CNN τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του καναλιού για τον πόλεμο της Δύσης με τους τζιχαντιστές, όταν, ξαφνικά, η φωνή της «έσβησ��».

2FA592FB00000578-3376408-image-a-35_1451317135127.jpg

Ακολούθησαν μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, το θέμα σταμάτησε και η δημοσιογράφος αντικαταστάθηκε προσωρινά, ενώ στη συνέχεια επανήλθε, εμφανώς ταλαιπωρημένη, για να διαβεβαιώσει το κοινό ότι έχασε τις αισθήσεις της, αλλά είναι καλά.

Μετά την εκπομπή, η 33χρονη, η οποία τον Νοέμβριο στάλθηκε στο Παρίσι για να καλύψει τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις, επισκέφθηκε τον γιατρό της και, μέσω Twitter, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της. «Το κοριτσάκι μας, που θα γεννηθεί την Άνοιξη, είναι μια χαρά. Τρομάξαμε, αλλά είμαστε εντάξει. Σας ευχαριστούμε πολύ», έγραψε.

harlowtwitter.jpg

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό!