Μπορεί η Φωτεινή Ψυχίδου πάντα να είναι γελαστή, πίσω από το χαμόγελό της ωστόσο κρύβεται ένα μεγάλο οικογενειακό δράμα!

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «ΦΜ live», όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» , πριν από 11 χρόνια, έχασε ξαφνικά την μεγαλύτερη αδερφή της, Ιωάννα, με την οποία και ήταν πολύ δεμένη!

«Το 2002 πήρε ένα ταξί για να πάει στο σπίτι της. Ο ταξιτζής τράκαρε και η Ιωάννα έσπασε τα σημεία Α1, Α2 και Α3 με αποτέλεσμα από το λαιμό και κάτω να μείνει ανάπηρη. Κουνούσε μόνο τα μάτια της. Της λέγαμε την άλφα βήτα και όταν φτάναμε στο γράμμα Ν, αν η αδερφή μου ήθελε νερό, κουνούσε τα μάτια της» αποκάλυψε με τρ��μάμενη φωνή η Φωτεινή.

Η σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά, όταν συνέβη αυτό το άσχημο περιστατικό δεν το έμαθε αμέσως καθώς βρίσκονταν στη Σκωτία και οι γονείς της, της το έκρυψαν αφού δεν ήθελαν να τη στενοχωρήσουν.

«Το έμαθα πολύ άγαρμπα. Με πήρε ξαφνικά ένας φίλος από την Θεσσαλονίκη έτσι για να κάνει το καλό, μου το είπε τηλεφωνικά, ενώ εγώ ήμουν στο εξωτερικό και σπούδαζα, αμέσως προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Ευαγγελισμό. Εκεί μου επιβεβαίωσαν πως ήταν στην Εντατική αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Ο φίλος μου εντωμεταξύ, μου το ανακοίνωσε πολύ απότομα “έχεις μάθει τι έχει γίνει με την αδερφή σου;” μου είπε και εγώ του απάντησα ανυποψίαστη “Ναι έχει στομαχόπονο και είναι στο νοσοκομείο”. Tότε και εκείνος μου είπε “Τι λες κοπέλα μου, η αδερφή σου μπορεί να πεθάνει και δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά”. Έμεινα παγωτό εκείνη την ώρα, μου έπεσε το ακουστικό από τα χέρια. Όταν συνήλθα, έκανα ένα τηλέφωνο οργής προς τους γονείς μου. Τους φώναξα και τους έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα» είπε και πρόσθεσε:

«Θυμάμαι είχα πάει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο, έβαζα τα κέρματα και έπαιρνα στο νοσοκομείο παρακαλώντας να μου πούνε αν η αδερφή μου είναι καλά. Ήθελα να ξέρω μόνο αν ζει και αν είναι καλά. Εκείνοι μου έλεγαν πως δεν ξέρουν αν θα ζήσει. Με την πρώτη ευκαιρία πήρα το αεροπλάνο και κατέβηκα».

Δυστυχώς η αδερφή της Φωτεινής έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό αργότερα βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι την αγαπούσαν.

Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"