Μια συνέντευξη εφ´ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εφημερίδα «Αγορά». Ο ανατρεπτικός σεφ μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με το Star, για τα «δώρα» της δημοσιότητας, τα μίζερα παιδικά του Χριστούγεννα, αλλά και για τον 30 ημερών γιο του.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανανέωσε τη συνεργασία του με το Star και το «Blind Taste». Ο ίδιος σχολίασε αυτό το γεγονός λέγοντας: «Έχουμε πάρει άλλα 60 επεισόδια, για τα οποία ήδη έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα, κόντρα σε όλα αυτά που γράφτηκαν για την εκπομπή. Ξέρεις συνηθίζεται να αναπαράγονται διάφορα πράγματα, ασχέτως αν ισχύουν ή όχι. Δεν τίθεται θέμα αλλαγής concept γιατί αυτό ήταν και αυτό αγαπήσαμε. Η εκπομπή αν έχεις δει νούμερα τηλεθέασης έχει ανοδική πορεία. Μπορεί το Star να είναι ένα κανάλι μικρότερο συγκριτικά με κάποια άλλα, αλλά όπως φαίνεται επενδύει. Και η επένδυση θέλει χτίσιμο. Εμένα προσωπικά οι άνθρωποι του Star με έχουν αγκαλιάσει από την αρχή της συνεργασίας μας και αυτός ήταν ο λόγος που είπα το “ναι’’ στην πρόταση τους».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ��τη δημοσιότητα και το πως έχει λειτουργήσει στην δίκη του περίπτωση.

«Η αλήθεια είναι ότι η δημοσιότητα μου προσέφερε περισσότερες δουλειές. Μου ήρθαν προτάσεις για συνεργασίες που υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να τις πάρω, γιατί με γνώριζε μόνο ο κύκλος μου. Επίσης, αν παραμείνεις αυτός που ήσουν πριν και δεν αλλάξεις, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο μείον στην δημοσιότητα. Δεν έχω χάσει την προσωπική μου ζωή, πάω εκεί που θέλω χωρίς να με ενοχλεί κανείς».

Λόγω τον ημερών έκανε ένα flashback και μίλησε για τα Χριστούγεννα της παιδικής του ηλικίας.

«Ως παιδί έζησα μίζερα Χριστούγεννα, επειδή δεν είχαμε πολλά πράγματα να περιμένουμε. Μεγάλωσα στα δύσκολα χρόνια της Ελλάδας τότε, δεν περνάμε μόνο σήμερα δύσκολα. Μετά, φεύγοντας για το εξωτερικό δούλευα πάντα τις γιορτές. Τα Χριστούγεννα ξέρεις είναι ο εφιάλτης του μάγειρα, γιατί όλοι θέλουν να βγουν και να φάνε, οπότε εμείς δουλεύουμε ασταμάτητα. Όχι δεν είναι πια από τις αγαπημένες μου γιορτές…»

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, o Δημήτρης Σκαρμούτσος στα μέσα Νοεμβρίου απέκτησε έναν γιο.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο Σκαρμούτσος με τα αμέτρητα τατουάζ γίνεται ��βούτυρο» όταν τον κοιτάει, εκείνος απάντησε: «Εγώ γενικώς γίνομαι «βούτυρο» μπροστά σε οτιδήποτε. Εξάλλου, ποτέ δεν ήμουν ο σκληρός άνδρας με τα τατουάζ που κάποιοι παρουσιάζουν…»