​Για τις ημέρες των Χριστουγέννων, τα παιδιά της και νέο επαγγελματικό βήμα του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου, μίλησε η Τ��τιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Η όμορφη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι τα Χριστούγεννα της φτιάχνουν την διάθεση και περιμένει τις τέσσερις ημέρες που θα κάτσει για να τις περάσει με τα παιδιά της, το Νικόλα και την Λυδία.

Για το πώς είναι να δουλεύει και να μένει μακριά από τα παιδιά της τις ημέρες των γιορτών είπε: «Είναι μία συνήθεια πάρα πολλών ετών πλέον. Από τότε που ήταν μωρά, από τότε που γεννήθηκαν. Πάντα είναι ένας πόνος να εργάζεσαι πάρα πολύ και να μην βλέπεις τα παιδιά σου. Νομίζω όμως ότι υπάρχουν γυναίκες που εργάζονται πάρα πολύ, δεν βλέπουν τα παιδιά τους και δεν έχουν και τις δικές μου οικονομικές απολαβές. Όχι ότι το χρήμα μειώνει τον πόνο της έλλειψης των παιδιών, αλλά σκέφτομαι ότι όταν έχεις μια δουλειά και μια δουλειά καλή, δεν θα πρέπει να γκρινιάζεις».

Στην συνέχεια μίλησε και για το νέο επαγγελματικό βήμα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon:

«Νομίζω ότι είναι αυτό ακριβώς που του ταιριάζει. Κάνει κι αυτός ελεύθερα τη δουλειά του, το λέω και το ξαναλέω και το τονίζω γιατί για έναν δημοσιογράφο, το κυριότερο συστατικό επιτυχίας και το πιο σημαντικό διακύβευμα είναι η ελευθερία της έκφρασης. Αισθάνομαι ότι η εκπομπή του έτσι όπως είναι καθημερινή, με το κοινό να παρεμβαίνει, είχε κάτι καινούριο να δώσει και στην καθημερινή ενημέρωση και μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια.»