Καλεσμένη στην εκπομπή της Δούκισσας Νομικού «JOY» ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαίρη Συνατσάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και την απόφασή τους να κάνουν κοινό τατουάζ!

«Κάθε μέρα που περνά θα ευχαριστήσω δυνατά για τα πράγματα που έχω δεδομένα στη ζωή μου. Πέρυσι τον Οκτώβρη με την Ντορέττα (Παπαδημητρίου) ξεκινήσαμε παρέα αυτό το κομμάτι της ευγνωμοσύνης που δεν το είχαμε τόσο συνειδητό. Συζητήσεις κάναμε και έτσι προέκυψαν και τα τατουάζ. Και οι δυο μας έχουμε τη λέξη ευγνωμοσύνη στα αγγλικά. Εκείνη έχει τη φράση «Attitude of gratitude», να συμπεριφέρεσαι με ευγνωμοσύνη και εγώ έχω το «Η ευγνωμοσύνη δημιουργεί μαγεία», είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:«Δεν έχω γράψει «Ντορέττα σ΄ αγαπώ για πάντα», ούτε εκείνη έχει γράψει «Μαίρη σε λατρεύω». Το μόνο που έχει συμβεί και κάνει κοινό το τατουάζ είναι η λέξη gratitude που την πιστεύουμε και οι δύο και το γεγονός ότι αν ενωθούν τα τατουάζ μπορούν να δημιουργήσουν μια καρδιά. Αλλά το δικό μου στέκεται μόνο του, το δικό της στέκεται μόνο του. Στέκεται έτσι μόνο του σα σχέδιο».
σσσσςγτ5.jpg

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Δούκισσα της έκανε την εξής ερώτηση: «Πιστεύεις πως αν ήσασταν διαφορετικού φύλου θα κάνατε το ιδανικό ζευγάρι»;
Η Μαίρη με την σειρά της απάντησε: «Ή ένα φοβερά βαρετό ζευγάρι, γιατί αν είσαι τόσο ίδιος και κοινός με τον άλλον και μπλέκεται ερωτικό συναίσθημα σε αυτό είναι λίγο βαρετό».

Όσο για το τρολάρισμα που δέχονται οι δυο τους στα social media δήλωσε: «Η φιλία νομίζω έχει και ερωτικά συναισθήματα, κι ο έρωτας αντίστοιχα φιλικά. Ο έρωτας τι είναι; Δεν είναι να θαυμάζεις πάρα πολύ έναν άνθρωπο, να τον θέλεις δίπλα σου, κοντά σου, και μετά υπάρχουν πιο σεξουαλικά ένστικτα που λείπουν από τη φιλία. Δεν με πειράζει να μας τρολάρουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…