​Μια απίστευτη στιγμή για τα τηλεοπτικά δεδομένα έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του Γεωργιανού «The Voice»!

Σύμφωνα με το BBC, μια από τις παίκτριες του show ήταν… τρόφιμος των φυλακών της χώρας, καθώς το 2012 είχε καταδικαστεί με την κατηγορία της ένοπλης ληστείας.

Ωστόσο οι Αρχές της χώρας της επέτρεψαν να λάβει μέρος στο «The Voice» το οποίο μεταδίδεται από το κανάλι Imedi TV, με την προϋπόθεση να συνοδεύεται από αστυνομικούς στο studio σε κάθε live εμφάνιση της.

Όπως θα δείτε και στο video, η εν λόγω παίκτρια, ονόματι Teona Kolbaia, τα πήγε πολύ καλά, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του διαγωνισμού.

Με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, στο πλατό του «The Voice» εμφανίστηκε o αρμόδιος υπουργός για τα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, Kakha Kakhisvili, ο οποίος δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως η Kolbaia πρόκειται να αφεθεί ελεύθερη με αναστολή.

«Την παρακολουθούσαμε στενά», δήλωσε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι την απόφαση για την απελευθέρωση της Τeona πήρε μία επιτροπή αναστολών. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό σόου για την βοήθεια που προσέφερε στην επανένταξη της στην κοινωνία.

Με μάτια δακρυσμένα, τρέμοντας από την ταραχή και την συγκίνηση, η παίκτρια δήλωσε πως αυτή είναι η ευκαιρία της για μία νέα ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.