​Τρεχάτε χωριανοί! «Ζωντάνεψε» το θαύμα των Χριστουγέννων και η Έλλη Στάη ποζάρει γυμνή με αψεγάδιαστο πρόσωπο και κορμί που «κόβει την ανάσα»!

Η δημοσιογράφος είναι μεταξύ των 57 επωνύμων που φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το «naked issue» του περιοδικού «Down Town», στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS, με σλόγκαν «Μη φοβάσαι την αγάπη, προφυλάξου από την άγνοια».

upl567ad8edd8b2e.jpg

Δηλώνοντας 61 ετών, η Έλλη εμφανίζεται με πρόσωπο γυναίκας με τα μισά της χρόνια και κορμί που θα ζήλευαν ακόμα και μοντέλα.

Κι αν ανήκεις στους κακεντρεχείς που (χρονιάρες μέρες κιόλας) θα πουν ότι η φωτογραφία είναι φουλ στο ρετούς, η δημοσιογράφος έχει την απάντηση: την ατάκα που λένε κι άλλοι σε παρόμοιες περιπτώσεις, η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο «καλά γονίδια - γυμνάζομαι - προσέχω την διατροφή μου»!

12431540_945371872211447_1423778421_n.jpg

«Μου αρέσει η άσκηση, είναι για μένα τρόπος ζωής. Αγαπάω την άθληση και η γυμναστική έχει γίνει πια πρώτη φύση μου. Αν δεν γυμναστώ το πρωί για να κινητοποιήσω το σώμα μου, δεν μπορώ να συνεχίσω τη μέρα. Επίσης, προσέχω την διατροφή μου χωρίς να είμαι υστερική και με χαρακτηρίζει, γενικά, μια υπερκινητικότητα ως άνθρωπο. Από εκεί και πέρα, μάλλον έχω καλό DNA», δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια.