Χωρίς… αρχισυντάκτες έμεινε το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού καθώ��, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, παραιτήθηκαν και οι δύο, λίγο πριν το «NaMaste» βγει στον αέρα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Νίκος Νάνος και ο Νίκος Διαμαντίδης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το δυναμικό της εκπομπής, καθώς, τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση με την παρουσιάστρια ήταν τεταμένη.

Το «NaMaste» βγήκε on air την Τετάρτη ακέφαλο, με τον Βασίλη Δρυμούση να έχει τον συντονισμό, ενώ τα ονόματα των δύο παραιτηθέντων αρχισυντακτών «κόπηκαν» αμέσως από τους τίτλους αρχής, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο.

Με τις αποχωρήσεις των κ.κ. Νάνου και Διαμαντίδη, οι αποχωρήσεις από την ομάδα του «NaMaste» έφτασαν τις τέσσερις, σε διάστημα περίπου ενάμιση μήνα. Πριν από τους δύο αρχισυντάκτες είχε παραιτηθεί ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος καλεσμένων Γιώργος Σφακιανάκης, ενώ, όπως έχει γράψει το star.gr, αιφνιδιαστικά διακόπηκε η συνεργασία της εκπομπής με τον Δημήτρη Μηλιόγλου που ήταν στο πάνελ.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου