​Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «9 Μήνες».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η Δάφνη ζητάει από τον Πέτρο να μεσολαβήσει ώστε να λήξει η διαθεσιμότητα του Μάριου από το Πανεπιστήμιο κι εκείνος αντιδράει, τονίζοντας στη Δάφνη τα χαρίσματα του Αντρέα, για να τσεκάρει τυχόν πισωγύρισμά της.

Η Εύα ταράζεται όταν ο Αχιλλέας της δίνει ένα ρολόι-κοριό και της ζητάει να το δώσει στη Δάφνη, ώστε να μπορεί να την παρακολουθεί, και τη γεμίζει ερωτηματικά με τη σιγουριά του ότι σύντομα θα βρει μία καλή ευκαιρία για να της το κάνει δώρο.

Η Δάφνη τρελαίνεται με την πρωτότυπη πρόταση γάμου που της κάνει ο Αντρέας. Το ένα ‘σοκ’ διαδέχεται το άλλο, όταν στη συνέχεια εκείνος της αποκαλύπτει ότι η μετάθεσή του στην Κύπρο ήταν προσχεδιασμένη, για να είναι μαζί της. Ο Πέτρος περιμένει ανήσυχος την Εύα που έχει αργήσει.

Η δικαιολογία της όμως δεν τον καλύπτει, και η ανησυχία του γίνεται οργή καθώς αντιλαμβάνεται ότι κάτι του κρύβει. Ο Μάνος λέει στη Μαρίνα ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος ταυτοποίηση και η Έλσα να μην είναι τελικά κόρη του. Η Μαρίνα εξοργίζεται με την επιπoλαιότητά του που αναστάτωσε τη ζωή τους χωρίς να είναι σίγουρος, αλλά εκείνος επιμένει να πάει την Έλσα για εξετάσεις αίματος και να κάνουν τεστ πατρότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.