Αιχμές για το κανάλι αφήνει Έλληνας παρουσιαστής μετά το ξαφνικό «κόψιμο», το δεύτερο κατά σειρά, της εκπομπής του, ενώ γνωστοποιεί ότι προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με άλλον τηλεοπτικό σταθμό!

«Για μένα, το ότι κατάφερα να πείσω παραγωγούς, χορηγούς και κανάλι να πιστέψουν σ’ αυτή την εκπομπή και τελικά να γίνει, ήταν το δυσκολότερο όλων, κι όμως έγινε. Αυτό είναι το πρώτο που έμαθα, το δεύτερο που έμαθα είναι πως, δυστυχώς, το εμπορικό τμήμα ενός καναλιού έχει ��εγαλύτερη δύναμη από το τμήμα προγράμματος και στη μεταξύ τους διαμάχη για το αν θα συνεχιστεί ή όχι κέρδισε το πρώτο, παρόλο που η εκπομπή ήταν απολύτως χορηγημένη και δεν κόστιζε τίποτα στο κανάλι, και παρόλο που ο αριθμός των επεισοδίων ήταν συγκεκριμένος», λέει, στο περιοδικό «ΟΖΟΝ», ο Γιώργος Νανούρης.

Όπως έχει γράψει το star.gr, πριν από λίγες μέρες, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι η εκπομπή «Πίξελ» αποτελεί παρελθόν για τον Alpha.

«Δεν είμαι, ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, για την επάνοδό του. Είμαι ρεαλιστής. Θα τρέξουμε και θα προσπαθήσουμε, είναι πάρα πολλοί παράγοντες τους οποίους όπως αποδείχτηκε δεν μπορώ να ελέγξω απολύτως. Θα προσπαθήσω όμ��ς όσο μπορώ», συμπληρώνει ο Γιώργος, αναφερόμενος στην προσπάθειά του η εκπομπή να προβληθεί από άλλο κανάλι.