​Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «9 Μήνες».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η Δάφνη, μετά τη συνάντησή της με τη σύντροφο του Αργυρίου, ζητάει από την Ασφάλεια όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν στο τροχόσπιτο.

Απογοητευμένη και από αυτή την άκαρπη έρευνα, καταφεύγει ξανά στον Νικ, που συνειδητοποιεί ότι ίσως τελικά το ποίημα που άφησε πίσω του ο Μηνάς είναι αυτό που θα τους οδηγήσει στην εξάρθρωση του κυκλώματος των τοκογλύφων.

Η επίμονη άρνηση της Εύας ότι δε γνώριζε πως ο Αχιλλέας Γεωργόπουλος είναι μεγαλομέτοχος της Bot Medica, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στον Μάριο, που υπόσχεται να ψάξει σε βάθος την υπόθεση.

Ο Μάνος, νιώθοντας ότι ο χρόνος τον πιέζει πια ασφυκτικά, ζητάει από τη Μαρίνα να πάει την Έλσα για εξετάσεις την επόμενη μέρα. Πόσο εύκολο είναι όμως για εκείνη να πείσει την έφηβη κόρη της να κάνει ένα check up, όταν στην προσπάθειά της να ρίξει σκόνη στο γάλα της είναι παρών ο Κυριάκος; Η Κρίστη, απογοητευμένη από τη θέα της φωτογράφησης του Άλκη με τη Χαρά, και έχοντας δει το σχηματισμένο μωρό της μέσα από τον υπέρηχο, παίρνει ανατρεπτικές για τη ζωή της αποφάσεις…

***Στο ρόλο της Χαράς η Αγγελίνα Ευθυμίου***

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.