Ο τρικούβερτος καβγάς που είχε πριν από λίγο καιρό με την Βίκυ Παγιατάκη, φαίνεται πως ήταν και ένας από τους λόγους που η Ρένα Τόγια, γνωστή και ως Ρένα της Φτελιάς, αποχώρησε από την εκπομπή «Καλημερούδια» αφήνοντας τους στα κρύα του λουτρού.

H ίδια μάλιστα δεν πρόλαβε καλά- καλά να μαζέψει τα μπογαλάκια της από το πλατό του Mega και ήδη βρήκε καινούργια τηλεοπτική στέγη που δεν είναι άλλη από την εκπομπή «NaMaSte».

Η Ναταλία Γερμανού μάλιστα της επεφύλασσε και μία άκρως θερμή υποδοχή!

«Αυτή τη μαγείρισσα την ήθελα πάντα σαν τρελή αλλά μου την έκλεψαν. Εγώ όμως την ήθελα τόσο που το σύμπαν συνομώτησε και πλέον θα την έχω στην εκπομπή μου» είπε η Ναταλία με την Ρένα της Φτελιάς, να απαντά!

«Καλώς σας βρήκα όλους και ειδικά εσένα, γιατί έχουμε πολλά κοινά, έχω πολλά να σου πω» είπε, ενώ αρκετή ώρα μετά πέταξε και τη μπηχτή της: «Ήθελα να σας πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα όλους. Τελικά όταν δουλεύεις με ήθος και με αξιοπρέπεια η συνταγή πάντα πετυχαίνει και σε εμένα, αυτό που κάνω τόσα χρόνια έχει πετύχει και το βασικό είναι να προσέχεις να κάνεις σωστές συνεργασίες και με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που κάνεις και εσύ να εκτιμάς αυτούς τους ανθρώπους

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Παγιατάκη σε Ρένα της Φτελιάς: «Έλα, έλα, τελείωνε!»-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ καβγάς στην κουζίνα!