Ένα μαγικό χάρισμα να κάνει τους ανθρώπους να ξεδιπλώνουν την ευαίσθητή τους πλευρά, φαίνεται πως έχει η Ζήνα Κουτσελίνη μιας και η σημερινή της καλεσμένη, Ντέπυ Γκολεμά, άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί μη μπορώντας να σταματήσει.

Ο λόγος που έκανε την τηλεκριτικό να λυγίσει ήταν ένα βίντεο που επιμελήθηκαν οι συνεργάτιδες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στο οποίο η Ντέπυ μιλούσε για τον σύζυγό της, Άρη, που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια.

Ο Άρης ήταν για την Ντέπυ το άλλο της μισό, ο άνθρωπος που της κράτησε το χέρι στα δύσκολα και που μαζί του μοιράστηκε μία ζωή 20 χρόνων.

Η ίδια στο βίντεο εκτός όλων των άλλων θυμήθηκε και το αγαπημένο τραγούδι του συζύγου της που ήταν το «Μαλαγκένια».

Όπως ήταν φυσικό όλα αυτά έκαναν την γνωστή τηλεκριτικό «κομμάτια».

«Πέρασα πολύ ωραία, μέσα σε ένα πολύ ζεστό σπιτικό. Εγώ για τον Άρη ήμουν ο δεύτερος γάμος του. Έχει μία εξαιρετική οικογένεια με την οποία και ευτύχισα να ζήσω πολύ κοντά για 20 χρόνια, έχει τρεις κόρες, η κάθε κόρη έχει τρία παιδιά… ο Άρης έχει 9 ή 10 δισέγγονα. Στα 39 του ήταν ήδη παππούς. Μεγαλώσαμε λοιπόν σ’ ένα πολύ αξιοπρεπές σπιτικό. Ήταν η μοίρα μου, η καλή μου μοίρα. Αν δεν παντρευόμουν τον Άρη δεν θα παντρευόμουν κανέναν. Τον αγάπησα γιατί ήταν ατρόμητος. Είχε ζήσει το θάνατο γιατί ήταν στα αεροπλάνα αλλά όταν η αρρώστια του χτύπησε την πόρτα είχε μεγάλο θάρρος» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο βίντεο