​Τον λόγο για τον οποίο εμφανίστηκε μόλις πέντε φορές στην πρωινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτολγου εξηγ��ί ο Σπύρος Σούλης, αποκαλύπτοντας παράλληλα γιατί οι σχέσεις τους είναι «παγωμένες»!

«Στο πρωινό του Mega είχα τη δική μου στήλη, με κόνσεπτ να αλλάζω σπίτια. Μετά μου ήρθε η ιδέα να κάνω μια αυτόνομη εκπομπή που θα στηρίζεται στην αλλαγή σπιτιών, κάτι που πρότεινα πρώτα απ’ όλα στους ιθύνοντες του Mega. Οι ίδιοι, λοιπόν, μου πρότειναν να πάω την πρόταση της εκπομπής σε άλλο κανάλι, γιατί, όπως μου είπαν χαρακτηριστικά, “υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα την αφήσουν να προχωρήσει και θα μείνει για πάντα σε ένα γραφείο”», λέει, για το «Όμορφος Κόσμος Το Πρωί», στο περιοδικό «People», ο Σπύρος.

Όπως συνεχίζει, ακολουθώντας την παραπάνω συμβουλή, έκλεισε ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο και, περίπου τρεις μήνες μετά, άρχισε να βγαίνει στην Ελένη ��ενεγάκη μία φορά την εβδομάδα, αλλά και απέκτησε δική του εκπομπή στον Alpha, το «Άλλαξέ Το».

«Ήμουν τόσο χαρούμενος που μετά από λίγες μέρες πήγα στο Mega να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη συμβουλή τους που έπιασε τόπο. Εκείνοι, όμως, παρότι με είχαν συμβουλέψει να το κάνω, δεν χάρηκαν καθόλου. Όταν μίλησα με τον Γρηγόρη, μου είπε “γιατί το έκανες αυτό;”. Του εξήγησα πως έφυγα γιατί μου έδωσαν δική μου εκπομπή σε άλλο κανάλι, και, μάλιστα, έπειτα από παρότρυνση ανθρώπων του Mega. Εκείνος, όμως, δεν μπορούσε να δεχτεί πως τα πράγματα έγιναν με αυτό τον τρόπο, διότι ακόμα και οι ίδιοι οι συνεργάτες του πλέον δεν παραδέχονταν σε εκείνον όλα όσα σου είπα προηγουμένως», αποκαλύπτει ο ίδιος, εξηγώντας τον λόγο για ��ον οποίο ψυχράνθηκε με τον παρουσιαστή!