Το δικό της γράμμα στον Άγιο Βασίλη έγραψε η Δούκισσα Νομικού κάνοντας τον απολογισμό της για το 2015. Η παρουσιάστρια παραχώρησε στο People μια σημαντική κατάθεση ψυχής ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή, όπως την έκπληξη που ετοίμαζε για τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη στα γενέθλιά του και την τούμπα που την… χάλασε!

«Dear Santa,
Κάθομαι στην αγαπημένη μου γωνιά του καναπέ, ακούω τον Michael Bublé να τραγουδάει «It’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new life for me, and I’m feeling good» και δοκιμάζω τους κουραμπιέδες που έφτιαξα για πρώτη φορά − με τεράστια περηφάνια δηλώνω πως πέτυχαν!
Στα πόδια μου είναι ακουμπισμένο το λάπτοπ, ενώ τα D-Boys προσπαθούν να σκαρφαλώσουν στην αγκαλιά μου. Ναι, είχα πει πως στο καινούριο σπίτι δεν θα ανέβουν ξανά στον καναπέ και, ναι, τα είχα καταφέρει περίφημα μέχρι σήμερα. Τους κοιτάω συνωμοτικά και τους αφήνω να ανέβουν. Μπορούν τα σκυλιά να χαμογελάσουν; Κι όμως, τα D-Boys μπορούν. Όπως μπορούν και να κοιμούνται αγκαλιά. Μεταξύ τους. Τι να πω… Ή έχουν καταλάβει ότι παίρνουν πολλά likes στο Instagram όταν είναι αγκαλιά και το κάνουν επίτηδες ή όντως πρόκειται για τρυφερά σκυλιά. Τρυφερά D-Boys. Όπως όλα τα D-μέλη αυτού του σπιτιού» γράφει στην αρχή του γράμματος η Δούκισσα ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει πότε θύμωσε περισσότερο με τον εαυτό της.

2147_DOYKISA_NOMIKOY_17122015.jpg
«Όταν ήθελα να κάνω έκπληξη γενεθλίων στον ��γαπημένο μου με μια τούρτα-υπερπαραγωγή που είχα φτιάξει κάνοντας ειδική παραγγελία και κατάφερα να την γκρεμίσω σκουντουφλώντας στο σκαλοπάτι. Η τούρτα καταστράφηκε, το ίδιο και η έκπληξη»

5864_DOYKISA_NOMIKOY_DIMITRIS_THEODORIDIS_16122015.jpg
«Η μεγαλύτερη προσωπική απόφαση που πήρα φέτος ήταν να φύγω για πρώτη φορά από το πατρικό μου και να συγκατοικήσω» γράφει μεταξύ άλλων προσθέτοντας πως «Τελευταία φορά μπήκα ��ε δίλημμα όταν δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θέλω παγωτό βανίλια ή παγωτό σοκολάτα. Ένα δίλημμα που αντιμετωπίζω συχνά! Τελικά τρώω πάντα και τις δύο γεύσεις. Τελικά, μάλλον δεν τα πάω καλά με τα διλήμματα»
Και καταλήγει: «Η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς ήταν ότι έγινα χρυσοχέρα! Τελικά, όλα τα όμορφα στη ζωή μου ήρθαν όταν δεν τα περίμενα. Το θέατρο, οι ταινίες, το Dancing, ακόμη και ο έρωτας!»

doukissanomikou-santa3-275x460.jpg