Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα και της Τζένης Μπαλατσινού κλήθηκε να απαντήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά.

Η παρουσιάστρια του «Ηappy Day» δήλωσε ότι δεν θέλει να πάρει θέση ενώ εξήγησε και για ποιο λόγο δεν έπαιξαν το θέμα στην εκπομπή της.

«Γενικώς θεωρώ ότι σε τέτοιες ιστορίες πρέπει να είμαστε όλοι ψύχραιμοι. Αυτό ήταν κάτι που συνέστησα στον Δημήτρη! Ήταν επιλογή και δική μου και της αρχισυντάκτριάς μας να μην προβάλουμε αυτό το θέμα από την πρώτη στιγμή, ούτε το σχόλιο που έκανε η Τζένη για τον Δημήτρη, και από εκεί –ας το πούμε έτσι- λίγο το πράγμα εκτροχιάστηκε, ούτε και αυτά που είχε να πει ο Δημήτρης. Θεωρώ ότι είναι μια διαφορά που αφορά αυτούς τους δύο. Ο Δημήτρης πολλές φορές έχει σχολιαστεί ως ο “κακούλης” της εκπομπής αλλά δεν είναι έτσι! Έχει ένα πιο ιδιαίτερο χιούμορ, ώρες-ώρες έχει κάποιες εμμονές με κάποιους ανθρώπους και μπορεί να πει κάτι αλλά δεν έχει κακή πρόθεση. Θέλω να πω ότι ακόμα και με την Τζένη, που η ίδια θεώρησε ότι ίσως θίχτηκε από κάποια σχόλιά του, ξέρω ότι δεν είχε κάποια κακή πρόθεση. Αλλά μετά είναι αυτό, που λέει ο ένας το ένα, ο άλλος το άλλο, και μετά το πράγμα ξεφεύγει!» ανέφερε η Σταματίνα και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πάρω θέση, από τακτ και από λεπτότητα από την πρώτη στιγμή θέλησα να απέχω. Την Τζένη την εκτιμώ, έχω κάνει και παρέα μαζί της, μας έχει τιμήσει και σαν εκπομπή. Κάθε χρόνο ερχόταν ως καλεσμένη! Αντίστοιχα και εμείς την έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και έχουμε πει ωραία λόγια. Ο Δημήτρης μπορεί κάποιες φορές να το παράκανε και μπορεί η Τζένη δικαίως να ενοχλήθηκε, μπορεί και ο Δημήτρης δικαίως να ενοχλήθηκε γιατί αυτό το σχόλιο που έκανε (η Τζένη) ήταν κακ��. Δεν θέλω να πάρω όμως θέση! Είναι κάτι που αφορά εκείνους τους δύο!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ