Τι κι αν βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, ο Άρης Καβατζίκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι στα μαχαίρια και δεν το κρύβουν!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό» έπιασε στο στόμα του την σύντροφο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, λέγοντας!

«Ότι η Ιλένια είναι πια νούμερο ένα star και την βάζουμε μαζί με την Μπεκατώρου και την Δούκισσα, πραγματικά με ξεπερνά. Για εμάς το λέω πιο πολύ. Πόσο διψασμένοι είμαστε πια; Βγαίνει ένα κορίτσι που κάνει την πρώτη της δουλειά και την κυνηγάμε από πίσω όλη την ώρα; Τόσο πεινασμένοι είμαστε πια για νέα πρόσωπα; Τι είναι η Ιλένια; Ένα κοριτσάκι που έχει μία σχέση με τον Δημήτρη και πήρε ξαφνικά μία εκπομπή. Εγώ αν ήμουν Ιλένια τι θα έκανα; Δεν θα μίλαγα σ�� καμία καμέρα. Η Ιλένια τι είναι; Celebrity; Εγώ αν ήμουν Δημήτρης Ουγγαρέζος θα της έλεγα να μην μιλάει τόσο πολύ. Όπου βλέπει κάμερα πάει και μιλάει. Είναι κρίμα γιατί έτσι θα καεί» είπε ο Άρης on air, κάτι που φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο ο Δημήτρης.

«Τι έπαθε ο Άρης Καβατζίκης; Κοίτα τι τραβάμε που το Πρωινό δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Δεν βρήκε η Τρυφίδου θέματα και την πληρώνουμε εμείς. Αποκλείεται να τα είπε πιωμένος αυτά ο Άρης. Άλλωστε δεν πίνει, μόνο κανένα βερμουτάκι. Και ο Άρης τρωγόταν με τα ρούχα του. Δεν ήξερε τι του έφταιγε. Αν το πρόβλημά του είναι ότι ζητήθηκαν δηλώσεις από την Ιλένια, μάλλον ξέχασε ότι μέχρι προχθές με παρακαλούσε να κάνουμε εξώφυλλο στο HELLO. Έχω τα μηνύματα που μου έστελνε μέχρι προχθές το βράδυ. Μας είπαν να κάνουμε το πρωτοχρονιάτικο εξώφυλλο του HELLO και είπαμε όχι. Τώρα τα βάζει με αυτούς που ζητάνε δηλώσεις από την Ιλένια, ενώ εκείνος ζήτησε συνέντευξη μαζί μου και μάλιστα εξώφυλλο;» είπε φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής της εκπομπής «Spata Live».

Τη δική της απάντηση στον δημοσιογράφο έδωσε και η Ιλένια!

«Δεν είναι η πρώτη μου δουλειά, αλλά η τρίτη που κάνω στην τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι έχω κάποιον που με προωθεί, αν υπάρχει κάποιος που με προωθεί, είναι το κανάλι στο οποίο εργάζομαι. Ειλικρινά σέβομαι τις γνώμες των ανθρώπων που είναι σε αυτό το χώρο πάρα πολλά χρόνια. Προσωπικά, θεωρώ αγενές όταν σε σταματάνε και σου λένε να μας κάνετε μια δήλωση, από οποιοδήποτε κανάλι, να αρνηθώ. Αυτό το θεωρώ σνομπ και δεν είναι στο χαρακτήρα μου».