​Η όμορφη Ματίνα Δημάκη είναι η νικήτρια και της 9ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» και των 1000 ευρώ!

Από την Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, η Ματίνα θα συνεχίσει απτόητη, για 3η εβδομάδα, στο παιχνίδι μαγειρικής του Star, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 16:30.

Η ερχόμενη εβδομάδα θα έχει δύσκολες γιορτινές συνταγές αλλά και δύσκολους αντιπάλους! Μαζί με την Ματίνα, στη κουζίνα μπαίνουν:

- η Άννα Μαρία Ρετιτάγκου, είναι μισή από την Ελλάδα και μισή από τη Βραζιλία. Έχει εκρηκτικό ταπεραμέντο, διεθνείς μαγειρικές γνώσεις και είναι έτοιμη να κερδίσει αυτή την γιορτινή εβδομάδα.

- η Έλενα Μπάκη, μια δυναμική γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, που ασχολείται επαγγελματικά με το μανικιούρ. Αγαπάει τη μαγειρική, μαγειρεύει καθημερινά και είναι γεμάτη όρεξη να δημιουργήσει πολύ γευστικά πιάτα.

- ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Πόντιος στην καταγωγή, είναι επαγγελματίας σεφ, που εργάζεται στο κρητικό μεζεδοπωλείο του αδελφού του. Χαλαρός και άνετος στην κουζίνα, θα καταφέρει να κερδίσει την ασταμάτητη Ματίνα;

Αν εμπ��στεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια, τότε είσαι έτοιμος για το «Blind Taste»! Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε 1.000 ευρώ τηλεφωνώντας στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση) ή στη σελίδα blindtaste.star.gr

Δείτε στο βίντεο τι θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο «Blind Taste»