Χαμό έχει προκαλέσει το «καυτό» φιλί στο στόμα που αντήλλαξαν νεαρός τραγουδιστής και παρουσιάστρια, η οποία είναι παντρεμένη με πασίγνωστο μουσικό και μητέρα δύο παιδιών!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 45χρονη παρουσιάστρια του BBC Ζόι Μπολ να φιλάει με πάθος έναν νεαρό, σε κλαμπ του Λονδίνου, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες προκάλεσαν σούσουρο, ενώ όλοι έψαχναν να βρουν τον παρτενέρ, που αποδείχθηκε ότι ήταν ο κατά 23 χρόνια νεότερός της τραγουδιστής του συγκροτήματος Franklin Lake, Τέι Σταρζ.

Zoe9.jpg

«Το φιλί ήταν με γλώσσα! Ήταν σαν να είχε λείψει ο ένας στον άλλον και όχι σαν να συναντηθήκαμε εκείνη τη στιγμή. Με άγγιξε στο λαιμό και την πλάτη και ήταν πολύ αισθησιακά», δήλωσε, στην εφημερίδα «Daily Mirror», ο 22χρονος τραγουδιστής, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Zoe.jpg

Σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, εκπρόσωπος της παρουσιάστριας δήλωσε ότι «δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια χαζομάρα της στιγμής, σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι και δεν σήμαινε τίποτα»!

imgID32583615 (686x1024).jpg
(O 22χρονος τραγουδιστής - πέτρα του σκανδάλου)

Μέχρι στιγμής, �� σύζυγος της Ζόι, ο γνωστός μουσικός παραγωγός Fatboy Slim, δεν έχει σχολιάσει το «κατόρθωμα» της γυναίκας του, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 16 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη, ηλικίας 15 και 5 ετών, αντίστοιχα.

Zoe-Ball-Fatboy-Slim-and-their-son-Woddy.jpg
(Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της και το γιο τους)

Πάντως, η παρουσιάστρια υπήρξε «άτακτη» και στο παρεθλόν: το 2003, χώρισε προσωρινά από τον σύζυγό της, καθώς παραδέχθηκε ότι κοιμήθηκε με στενό του φίλο! Ο Fatboly Slim την συγχώρησε, αλλά, απ’ ότι φαίνεται, η Ζόι… «ξανακύλησε»!