​Δραματική συνέχεια θα έχει η σειρά του Star «9 Μήνες», καθώς στο σημερινό επεισόδιο, στις 17:50, οι καταστάσεις περιπλέκονται ακόμα περισσότερο!

Ο Αχιλλέας ζητάει από την Εύα να τον βοηθήσει να κατασκοπεύει τη Δάφνη κι αυτός ως αντάλλαγμα θα κρατήσει κρυφό το παλιό τους μυστικό. Η Εύα αναγκάζεται να δεχτεί. Ο Αντρέας κάνει πρόταση γάμου στη Δάφνη και για μια ακόμα φορά καταφέρνει να τη σαγηνέψει. Παραδομένη στη γοητεία του, η Δάφνη δέχεται χωρίς να το σκεφτεί.

Ο Κυριάκος πιέζει τη Μαρίνα να ξαναγίνουν κανονικό αντρόγυνο κι εκείνη τού δηλώνει πως μετά το ταξίδι στην Αίγυπτο, θα του ανακοινώσει τις αποφάσεις της. Ο Άλκης γυρίζει στο πατρικό του, αλλά η Κρίστη φαίνεται να χάνει την πίστη της στην αγάπη τους και δεν τον στηρίζει. Ο Μάριος βάζει το σχέδιο σε εφαρμογή κι αρχίζει να παρακολουθεί τον Αντρέα. Τον βλέπει να φτάνει στο κότερο του Αχιλλέα.

Ο Μάνος αναγκάζεται να παίξει το παιχνίδι της πατρότητας στη Μαρίνα για να την πείσει να πάει την Έλσα για εξετάσεις αίματος. Ο Κυριάκος συναντιέται με την Κάτια και προχωράνε το σχέδιο για να χωρίσουν τη Μαρίνα από τον Μάνο. Η Δάφνη ανακοινώνει στη Μάρθα την απόφασή της να παντρευτεί, γεγονός που παραξενεύει τη Μάρθα και την βάζει στη διαδικασία να ψάξει κι αυτή για τον Αντρέα.

Την ίδια ώρα, ο Αντρέας απαιτεί από τον Αχιλλέα να του μιλήσει ανοιχτά για την ιστορία του φαρμάκου και ο Αχιλλέας αναγκάζεται να δεσμευτεί πως θα του τα εξηγήσει όλα μετά τους αρραβώνες του με τη Δάφνη. Η Μαρίνα δίνει τη λύση στην Εύα για το πως θα πάει την Έλσα για εξετάσεις αίματος. Η Δάφνη συναντιέται με μια μυστηριώδη γυναίκα, που θέλει να της δώσει πληροφορίες για τους δολοφόνους του Αργυρίου...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!