​Μπορεί στο «Αλ Τσαντίρι» στις 15 Δεκεμβρίου (όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να κάνει ντου) ο Λάκης Λαζόπουλος να άφησε υπονοούμενο ότι η μεταξύ τους κόντρα ήταν το «σαράκι» της μάνας, του, αλλά αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, θα δείτε ότι στις 10 Φεβρουαρίου 2015, ο σατιρικός ηθοποιός ευχαριστούσε τον Άδωνη δημόσια, εξηγώντας πως (ο Άδωνις) την «έσωσε» από το έμφραγμα.

100215235129_9040.jpg
Όπως θα δείτε στο video του star.gr, τότε ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πει στο «Αλ Τσαντίρι» πως η μητέρα του βρισκόταν στο νοσοκομείο, έπειτα από εγχείρηση καρδιάς:

«Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Λίγο πριν τις γιορτές, η μάνα μου που κολλάει στην τηλεόραση, άκουσε τον παπαρολόγο τον Άδωνι, ότι θα μπω 20 χρόνια φυλακή, επειδή είδα το DVD του Χαϊκάλη. Άρχισαν οι πιέσεις, οι στεναχώριες, έρπη ζωστήρος, πόνοι… Οδηγηθήκαμε στο "Υγεία" και ακόμα εκεί είμαστε. Ερχόταν το ένα πάνω από το άλλο, και ξαφνικά από το πουθενά ήρθε ένα έμφραγμα, και ανακαλύψαμε ότι έπρεπε να κάνει εγχείρηση καρδιάς. Αλλά… αν ήταν στο σπίτι και συνέβαινε αυτό, δεν θα ζούσε. Και κάπου εκεί μέσα μου, τον ευχαρίστησα τον Άδωνι. Είπα “αλήθεια. Για καλό έγινε όλο αυτό!”»

Ένα χρόνο μετά (με την κόντρα των δυο αντρών καλά ακόμα να κρατεί), με την μητέρα του σατιρικού ηθοποιού να έχει πεθάνει ο Λάκης Λαζόπουλος άφησε αιχμές για τον Άδωνη λέγοντας (και π��λι μέσα από το «Αλ Τσαντίρι»):

«Σήμε��α ήταν μια ειδική μέρα. Δεκαπέντε του μηνός πέρυσι μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, από στεναχώρια που έπαθε από λόγια του Άδωνι, ο οποίος είναι απέξω και θέλει να μπει. Θέλω να πω ότι η μάνα μου τον συγχώρησε, αλλά, η μάνα μου είπε ότι αυτός ο χώρος είναι για να κάνεις τους ανθρώπους να χαίρονται», προσθέτοντας με δάκρυα στα μάτια, πως «στη σκηνή αυτή θα έρχεται όποιος καλώ εγώ!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «ευχαριστώ» του Λαζόπουλου στον Άδωνι που «έσωσε» τη μητέρα του από έμφραγμα!

Ένταση στο «Αλ Τσαντίρι»: Ο Άδωνις πήγε να κάνει «ντου» - Με δάκρυα απάντησε ο Λαζόπουλος!