​Χθες ξεκίνησε η εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη, διεκδικώντας συνολική αποζημίωση ύψους 520.000 ευρώ (260.000 από τον Γιώργο Λιάγκα και 260.000 από την Σάσα Σταμάτη), για σχόλια που είχαν κάνει στον αέρα του «Πρωινού».

Η υπόθεση συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, κατά την οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μείωσε το ποσό της αποζημίωσης στα 100.000, ζητώντας 50.000 από τον Γιώργο Λιάγκα και άλλα 50.000 από την Σάσα Σταμάτη, για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμηση.

Να σημειώσουμε ότι έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το star.gr με τον Ηλία Λάρδα (έναν εκ των δικηγόρων της παρουσιάστριας), έγινε γνωστό ότι η δίκη ξεκίνησε χθες στις 11:30 το πρωί, αλλά λόγω απεργίας των γραμματέων των δικαστηρίων που ξεκινούσε στις 12:00, διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 8 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, στο κτίριο 4.

5869_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_14122015.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι σήμερα από τον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε… «παρέμβαση» υπέρ του Γιώργου Λιάγκα, ζητώντας από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποσύρει την αγωγή της:

«Έλα ρε Κωνσταντίνα… έλα ρε Κωνσταντίνα… Αυτό το θέμα με την λαίλαπα των αγωγών πρέπει να σταματήσει. Μπορούν να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις… Εγώ πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική. Το ίδιο θα έλεγα και αν ο φίλος μου ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει αγωγή στην Κωνσταντίνα. Αλλά εντάξει… Άγιες μέρες, να τελειώνει αυτή η υπόθεση».

Τέλος να αναφέρουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δηλώσεις που είχε κάνει το καλοκαίρι για το θέμα, είχε εξηγήσει τον λόγο που δεν απέσυρε την αγωγή, λέγοντας:

«Θεωρώ ότι έγινε κατάχρηση του ονόματός μου και δε�� μου άρεσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος. Αν αντιδρούσαν με διαφορετικό τρόπο και δεν το έκαναν πανηγύρι θα το είχα πάρει πίσω. Αν με έπαιρνε δηλαδή ο Γιώργος τηλέφωνο και μου έλεγε πως δεν υπήρχε πρόθεση, επειδή έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω, θα το είχα πάρει πίσω».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Σπυροπούλου εξηγεί γιατί ζητά 520.000 ευρώ από Λιάγκα και Σταμάτη!

Σπυροπούλου για την αγωγή σε Λιάγκα: «δεν μου ζήτησε συγνώμη»