​Στους τυχερούς που είδαν πρώτοι την 7η ταινία του έπους της Lucas Films, «Star Wars: Η Δύναμη ξυπνάει», μπήκαν κάποιοι από τους Έλληνες celebrities, οι οποίοι παρακολούθησαν την αποκλειστική προβολή η οποία διοργανώθηκε από τα κανάλια Novacinema.

Photo 3.jpg

Η προβολή έγινε το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε 3D αίθουσα του κινηματογράφου «Αθήναιον», όπου εκατοντάδες θαυμαστές των «Star Wars» έσπευσαν να παρακολουθήσουν πρώτοι την ταινία.

Photo 4_Πέτρος Πολυχρονίδης.jpg

Οι Πέτρος Πολυχρονίδης, Κατερίνα Ζαρίφη, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μέμος Μπεγνής, Μάκης Πουνέντης, Κώστας Σπυρόπουλος και Χρήστος Φερεντίνος, ήταν μεταξύ των «λαμπερών» θεατών, ενώ δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την πολυαναμενόμενη ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου.

Photo 5_Μπεγνής - Ζαρίφη.jpg

Μετά το τέλος της προβολής, οι προσκεκλημένοι ενθουσιασμένοι φωτογραφήθηκαν στο ειδικό Photo booth των καναλιών Novacinema μαζί με το θρυλικό ανδροειδές, R2-D2 και έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο αυθεντικές φιγούρες των ηρώων της νέας ταινίας, αλλά και την επίσημη αφίσα «Star Wars: Η Δύναμη ξυπνάει»!

Photo 8_Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.jpg
Photo 6_Μαγγίρα - Σπυρόπουλος.jpg
Photo 7_Χρήστος Φερεντίνος.jpg
Photo 9_.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Πανζουρλισμός για το νέο Star Wars - Ουρές από τους fans που το περίμεναν 10 χρόνια!