Ο κλοιός στενεύει για τους πρωταγωνιστές της σειράς «9 Μήνες», καθώς το σημερινό επεισόδιο φέρνει αποκαλύψεις, όπως θα δούμε στις 17:50, στο Star!

Ο Αχιλλέας φτάνει στην Κύπρο και τηλεφωνεί στην Εύα για να τη συναντήσει. Της λέει πως ανησυχεί για την έρευνα της Δάφνης για το πειραματικό φάρμακο και της προτείνει μια ακραία λύση. Ο Μάνος λέει στη Μαρίνα πως πήρε απόφαση να φύγει, προκειμένου να απομακρυνθεί από την Έλσα.

Στο μεταξύ, η Κρίστη εξομολογείται στην Άννα ότι έχει πει όλη την αλήθεια στην Έλσα για την υιοθεσία. Η Άννα πανικοβάλλεται και της υπενθυμίζει τις συνέπειες, αν κάτι τέτοιο μαθευτεί. Η Δάφνη επισκέπτεται τον Μάριο και του εκφράζει τις ανησυχίες της για την εμμονή του Νικ με τον Αντρέα.

Ο Χρήστος προτείνει στον Μάνο μια παράδοξη λύση για το θέμα της μεταμόσχευσης. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στον Άλκη πως ο γάμος του με τη Χαρά θα γίνει σε μια βδομάδα. Μόλις το μαθαίνει η Κρίστη, εξοργίζεται. Ο Αντρέας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να παίξει και το τελευταίο του χαρτί με τη Δάφνη...

* Στο ρόλο της Χαράς η Αγγελίνα Ευθυμίου

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!