Μια μέρα πριν την μεγάλη του πρεμιέρα στο «Estate Athens Villa Mercedes» (όπου θα εμφανίζεται με τους "Onirama"), ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για το τηλεοπτικό του μέλλον, μιας και το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα πως θα παρουσιάσει το «X-Factor» στον ΣΚΑΪ:

«Εγώ περίμενα Γιώργο μου να συνεργαστούμε μαζί τηλεοπτικά. Εφόσον δεν μου έκανες καμία πρόταση…» είπε ο τραγουδιστής στον Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να του απαντά:

«Την έχω κάνει την πρόταση. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να συνεργαστούμε τηλεοπτικά. Είσαι πολύ μεγάλος σταρ, και πάνω από όλους σε επίπεδο σταριλικίου στην Ελλάδα. Ελπίζω να γίνει κάποια στιγμή».

0555_SAKIS_ROYVAS_6122015.jpg
Και μπορεί με τον Λιάγκα στον ΑΝΤ1 η συνεργασία να «ναυάγησε» μιας και το «The Voice»… αναζητείται, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε φέτος τον Σάκη στην παρουσίαση του «X-Factor»:

«Υπάρχει αυτή η πρόταση, το συζητάω και υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο X-Factor από την τελευταία φορά που εγώ ήμουν εκεί. Στο διεθνές format έχει αλλάξει το X-Factor σε πολλούς τομείς. Είμαι σε συζητήσεις, θα δούμε! Γίνονται πολύ σοβαρές συζητήσεις. Είμαστε κοντά νομίζω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.