Προβληματισμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Ant1 για την εκπομπή «Spata Live» που παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη.

Οι «χαμηλές πτήσεις» στους δείκτες τηλεθέασης δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του καναλιού προσπαθούν να βρουν τι θα γίνει με την εκπομπή!

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης, την Δευτέρα το «Spata Live» σημείωσε 8,3% στο σύνολο και 12,2% στα κοινά 15-44, την Τρίτη 7,1% στο σύνολο και 9,5% στα δυναμικά κοινά και την Τετάρτη 10,1% και 12,4%, αντίστοιχα.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, μία από τις σκέψεις είναι να μειωθεί ο χρόνος της εκπομπής και να βγαίνει on air μία ώρα αντί μιάμιση!

Την ίδια ώρα, στο κανάλι της Μεσογείων, τα «Φονικά Μυστικά» με την Άννα Δρούζα που έκαναν πρεμιέρα στα μέσα Νοεμβρίου "κόπηκαν" πριν καν... αρχίσουν.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Σκρομπόλας στο zappΙΤ, η παρουσιάστρια μαζί με το Mega αναζητούν ένα νέο concept το οποίο θα επιθυμούσαν να βγει στον «αέρα» μέχρι το τέλος του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Στο τραπέζι έχουν πέσει προτάσεις για κάτι εντελώς διαφορετικό, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να δούμε την Άννα Δρούζα, ξανά μετά από χρόνια, στην απογευματινή ζώνη.

Βασική αιτία για τη μη συνέχιση των δραματοποιημένων ιστοριών που παρουσίαζε είναι, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, κάποια νομικά ζητήματα που προέκυψαν, καθώς είναι πολύ δύσκολο να γίνεται αναφορά στις πραγματικές υποθέσεις.

Να σημειωθεί πάντως πως η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να σαγηνεύσει το τηλεοπτικό της κοινό σε καμία από τις τελευταίες της απόπειρες στην ΤV!