​Ταύρος εν… υαλοπωλείω έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο Στάθης Στιβακτάκης στο «Down Town», όπου πόζαρε σαν μοντέλο και «τα έχωσε» στον παρουσιαστή επειδή τον αποκάλεσε αμόρφωτο, λέγοντας ότι τον παρακαλούσε να πάει στην εκπομπή.

Αυτά διάβασε και ο Γιώργος Λιάγκας, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό. Έχω 20 χρόνια εμπειρίας και ξέρω, το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν! Παίρνουμε έναν άνθρωπο, τον στίβουμε σαν λεμονόκουπα και μετά τον πετάμε γιατί παύει να πουλάει! Γιατί κι αυτός τώρα ψωνίστηκε! Βγαίνει και λέει δεν με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίσεις, αλλά κάθισε και βάφτηκε για να κάνει φωτογράφιση! Τι δουλειά έχει ο Στιβακτάκης να κάνει φωτογράφιση σαν μοντέλο;»

Για τον χαρακτηρισμό «αμόρφωτος», εξήγησε τι εννοούσε όταν το είπε:

«Όταν εγώ είπα ότι είναι αμόρφωτος –δεν ξέρω τι έχει τελειώσει το παιδί-, εννοούσα ότι είναι αμόρφωτος στο κοινωνικό πλαίσιο των media. Και εκ του αποτελέσματος είναι! Δεν ξέρει να χειρίζεται τα media. Tα media τον χειρίζονται. Νομίζει ότι θα πουλήσει περισσότερο μέλι επειδή βγήκε να ντυθεί και να βαφτεί σαν μοντέλο;Άρα σε αυτό το επίπεδο είναι αμόρφωτος!»

stathis3.jpg

Παράλληλα αποκάλυψε πως ποτέ δεν τον κάλεσε στο «Πρωινό»:

«Θα του απαντήσω επειδή είμαι ��ντρας και αυτά που λέω συνεχίζω να τα λέω. Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή! Είμαι άντρας, βγαίνω λέω την γνώμη μου και δεν την παίρνω πίσω. Εγώ δεν τον είχα καλέσει ποτέ. Δεν ήθελα καν να το παίξω σαν θέμα γιατί είχα πει στην Τρυφίδου όταν μου το πρότεινε μια μέρα, πως είναι ένας ταλαίπωρος που θα τον ξεσκίσουν τα μέσα. Δικαιώθηκα το επόμενο διάστημα. Με παίρνει ο Γιώργος Παπαδάκης και μου λέει “Γιώργο αύριο είναι η γιορτή των μελισσοκόμων. Θα γελάσεις. Ξέρεις ποιον μου φέρνουν εκπρόσωπο; Τον Στιβακτάκη! Θες να τον πάρω, να στον φέρω να γίνει πλάκα;” Του λέω “φέρτον να του εξηγήσω κιόλας ότι δεν έχω τίποτα μαζί του”. Και έτσι πήγαν κάτω οι συνεργάτες της εκπομπής και τον ρώτησαν αν θέλει να έρθει πάνω να τα βρούμε. Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή, να το ξεκαθαρίσουμε! Ο Παπαδάκης το είχε πει. Αυτή είναι η αλήθεια παιδιά. Ψέματα να λέμε;»

Για να καταλήξει λέγοντας:

«Στεναχωριέμαι που τον εκμεταλλεύονται τα ΜΜΕ και κάθεται συνεχώς και την “τρώει”! Γιατί την “τρώει” κανονικά. Συγγνώμη Στιβακτάκη μου την “τρως” κανονικότατα. Αν αυτό πιστεύεις πως δεν είναι εκμετάλλευση από τα ΜΜΕ, πίστεψε με σε έχουν ξεσκίσει. Θα φτάσεις κάποια στιγμή να πάρεις εσύ τηλέφωνο να ζητήσεις να κάνεις μια φωτογράφιση και θα σου πουν ότι τώρα πια δεν σε θέλουμε. Εκεί θα φτάσεις! Έχω δει πρόσωπα να ξεφτιλίζονται από την τηλεόραση, και κάποια στιγμή όταν έχει φτάσει η απόλυτη ξεφτίλα και δεν πουλάνε, να παίρνουνε τηλέφωνο και να τους λένε “τώρα δεν πουλάς”!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σφαγή» Θέμου - Λιάγκα για τον σέξι αγρότη: «Ζήτα συγγνώμη από τους αμόρφωτους»!

Τρελάθηκε η Ντορέττα με τον σέξι Κρητικό αγρότη: «Πάρε με τηλέφωνο!»