​Έξαλλη έγινε η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Εύη Αδάμ. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε το μοντέλο στο περιοδικό «ΥΟU», όπου μεταξύ άλλων συνεχίζει την κόντρα της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, καθώς οι δυο πρώην σύζυγοι είναι όπως έχει ήδη γράψει το star.gr «στα μαχαίρια».

Στη συνέντευξη της μεταξύ άλλων, η Εύη Αδάμ αναφέρεται στην επιμέλεια των παιδιών τους, λέγοντας πως «την επιμέλεια την έχω και θα την έχω πάντα όπως επίσης από την πρώτη στιγμή έχω αναλάβει την φροντίδα και τα έξοδα των κοριτσ��ών», απαντώντας έτσι στην συνεπιμέλεια που ζήτησε ο Λάμπης Λιβιεράτος μετά την φωτογράφιση που έκαναν με κοσμήματα η Εύη Αδάμ και οι κόρες της, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις.

(Η επίμαχη φωτογράφιση)

031215121414_4122.jpg
Παράλληλα, η Εύην Αδάμ αφήνει σαφή υπονοούμενα ότι ο τραγουδιστής δεν δίνει διατροφή, ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου «είναι αλήθεια ότι ο Λάμπης ζήτησε από το δικαστήριο να προσφέρει ένα ελάχιστο ποσό – 300 ευρώ – και για τις δυο κόρες σας και πάλι δεν το δίνει;» απαντά:

«Μου αρκεί που ξέρουμε πολύ καλά εγώ και οι κόρες μου τι έχουμε περάσει μέσα στο σπίτι μας και αυτό είναι αρκετό».

131215202734_4311.jpg

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία από τον αέρα της εκπομπής της είπε:

«Πόσο χάλια είναι να μιλάμε για αυτό το θέμα. Τα λεφτά, η διατροφή, τα ευρώ, είναι δυο παιδιά στη μέση. Πόσο σημαντικό είναι να μιλάμε δημόσια για αυτά τα πράγματα και να μιλάμε τώρα εμείς για το πόσα λεφτά πρέπει να δώσει ο Λάμπης στην Εύη για τα παιδιά και να δίνονται ��υνεντεύξεις για αυτό το λόγο, αυτό αναρωτιέμαι. Είναι ωραία πράγματα αυτά να λέγονται; Οι δημοσιογράφοι μπορούν να ρωτούν, η δουλειά τους είναι. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να ανοίγονται αυτά τα θέματα καθόλου σε συνεντεύξεις. Δεν είναι ωραίο να συζητάμε για τέτοια πράγματα σε συνεντεύξεις όταν υπάρχουν παιδιά. Σε συνεντεύξεις, ακόμα και αν μέσα στο σπίτι γίνεται χαμός, καλώς ή κακώς πρέπει να κρατάς ισορροπίες. Καλώς ή κακώς έχεις παντρευτεί αυτόν τον άνθρωπο, έχεις κάνει δυο παιδιά μαζί του, μη λες λεπτομέρειες. Δεν είναι σωστό. Πρέπει να υπεραπιστείς την επιλογή σου να κάνεις παιδιά με έναν άνθρωπο! Ήταν δική σου επιλογή. Μπορείς να βγαίνεις και να κράζεις τον άνθρωπο αυτό; Δεν μιλάω συγκεκριμένα για την Εύη και τον Λάμπη. Γιατί να το ξέρω εγώ ότι αυτή η σχέση έχει φτάσει στα άκρα;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα δικαστήρια για τα παιδιά Λιβιεράτος - Αδάμ μετά την σέξι φωτογράφηση!

Η αντίδραση του Λάμπη Λιβιεράτου όταν τον ρώτησαν για την φωτογράφιση που έκαναν οι κόρες του