​«Άναψαν» τα αίματα το βράδυ της Τρίτης έξω από το θέατρο το οποίο στέγασε το «Αλ Τσαντίρι»: ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να μπει στο χώρο, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος του απαγόρευσε την είσοδο και μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την μητέρα του που «έφυγε» από τη ζωή!

Το «ντου» του βουλευτή

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε έξω από το θέατρο «Βέμπο», γνωστοποιώντας το γεγονός στο Twitter. Μάλιστα, είχε προαναγγείλει, κατά κάποιο τρόπο, την ενέργειά του, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Live U» του Star.

triponto4.jpg

Ως αφορμή για το «ντου» στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι ο υβριστής της Νέας Δημοκρατίας και θα την διαλύσει.

triponto3.jpg

«Έμαθα ότι ο Λάκης πάλι με εξύβριζε, λέω να πάω μία βόλτα από το θέατρο Βέμπο... τι λέτε;», έγραψε, αρχικά, ο βουλευτής στο Twitter και, στη συνέχεια, δημοσίευσε φωτογραφία από το σημείο, κάνοντας γνωστό ότι ο ηθοποιός δεν τον άφησε να μπει μέσα.

triponto5.jpg

«Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης...», συνέχισε τα «τιτιβίσματα» ο βουλευτής.

Με δάκρυα και λόγια για τη νεκρή του μητέρα η απάντηση Λαζόπουλου

Όσο αυτά γίνονταν έξω από το θέατρο, ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετούσε το κοινό, ιδιαίτερα συγκινημένος.

«Σήμερα ήταν μια ειδική μέρα. Δεκαπέντε του μηνός πέρυσι μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, από στεναχώρια που έπαθε από λόγια του Άδωνι, ο οποίος είναι απέξω και θέλει να μπει. Θέλω να πω ότι η μάνα μου τον συγχώρησε, αλλά, η μάνα μου είπε ότι αυτός ο χώρος είναι για να κάνεις τους ανθρώπους να χαίρονται», ανέφερε ο ηθοποιός.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Λάκης συνέχισε «στη σκηνή αυτή θα έρχεται όποιος καλώ εγώ!» και, αφού παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να μιλήσει άλλο λόγω της συγκίνησής του, αποχαιρέτισε το κοινό με τραγούδι.

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του Λάκη Λαζόπουλου