​Μέσω του «Αλ Τσαντίρι» απάντησε, το βράδυ της Τρίτης, ο Λάκης Λαζόπουλος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζήτησε να μην τον ψηφίσει για πρόεδρο της ΝΔ όποιος παρακολουθεί τον ηθοποιό!

«Έρχονται κρυφά και μας βλέπουν! Δεν θέλω να “καρφώσω” κόσμο, αλλά έρχονται!», είπε, χαριτολογώντας ο ηθοποιός και συνέχισε: «το 85% των ανθρώπων της τέχνης, ανήκουν στην Αριστερά. Να μην πάει ο κόσμος στο θέατρο; Να μην πάνε οι Αριστεροί να ακούσουν τον Ξαρχάκο επειδή είναι Δεξιός; Τι πράγματα είναι αυτά; Να μην βλέπει ο κόσμος τις παλιές ελληνικές ταινίες επειδή παίζουν ένα σκασμό Αριστεροί; Ακροδεξιά σενάρια του κάθε παράφρονα», είπε ο Λάκης.

Στη συνέχεια, προβάλλοντας αποσπάσματα από σημερινές τηλεοπτικές εμφανίσεις του βουλευτή, ο «mr. Αλ Τσαντίρι» ξέσπασε: «τη Νέα Δημοκρατία θα την διαλύσει ο Άδωνις γιατί αυτός είναι ο στόχος του. Θα περάσει ο καιρός και θα τα δούμε. Μόνο τον καιρό δεν έχει πει στην τηλεόραση. Σήμερα το πρωί πήγε σε τέσσερις εκπομπές για να πει τον καημό του. Κάνω εκπομπή σατιρική τόσα χρόνια και δεν ανήκω στην Δεξιά. Υβριστής της παράταξης υπήρξε μόνο ο Άδωνις, ο οποίος έβριζε και τον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Να δουν τις εκπομπές του, να δουν ποιος είναι ο υβριστής. Υβριστής της Ν.Δ. ήταν μόνο ο Άδωνις, αυτός θα διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία».

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο!