Την απάντησή της στον… Πιτσιρίκο έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το «Ούτε μισό ευρώ στον τηλεμαραθώνιο της Unicef» βγαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Namaste» και την Ναταλία Γερμανού.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, με ανάρτησή του σε σατιρική ιστοσελίδα ο Πιτσιρίκος προέτρεψε τους τηλεθεατές μην δώσουν «ούτε μισό ευρώ στην Unicef» στον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε από κοινού με την ΕΡΤ εξαιτίας των προσώπων που επιλέχθηκαν για να τον παρουσιάσουν.

«Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, η ΕΡΤ θα φιλοξενήσει τον Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της Unicef, με τίτλο «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», και ανάμεσα στους παρουσιαστές θα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τζένη Μπαλατσιν��ύ. Μόνο και μόνο για τους παρουσιαστές, δεν πρέπει να δώσει κάποιος ούτε μισό ευρώ στην Unicef. Θα πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή το αστείο με την χώρα μας, γιατί τέτοιοι παρουσιαστές στην κρατική τηλεόραση δεν θα υπήρχαν ούτε σε χώρες του Τρίτου Κόσμου. Θα ντρέπονταν να τους βάλουν»! ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την απάντησή της έδωσε και η ΕΡΤ ενώ την άδικη και προσβλητική επίθεση δεν άφησε ασχολίαστη ούτε η παρουσιάστρια του «Happy Day»

«Καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάζει και να κρίνει και καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει! Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον γνωρίζω, όπως καθέναν που επιλέγει να γράφει με ένα ψευδώνυμο και όχι με ��α στοιχεία της ταυτόητάς του! Οπότε δεν μπορώ ούτε να του απαντήσω, ούτε να τον σχολιάσω. Όντως ενημερώθηκα και εγώ και για μένα ήταν λάθος από την ΕΡΤ που απάντησε στον συγκεκριμένο κύριο γιατί μερικές φορές απαντώντας σε κάποιον του δίνουμε μεγαλύτερη υπόσταση από αυτή που του αρμόζει ή του πρέπει! Για μένα ήταν πολύ σημαντική και τιμητική η πρόταση. Ανέκαθεν η Unicef και η ΕΡΤ δίνουν την παρουσίαση και σε πρόσωπα του lifestyle» ανέφερε και πρόσθεσε: «Είμαι συνηθισμένη στο να ζω σε μια δημοκρατική χώρα όπου ο καθένας μέσα στην ανωνυμία του μπορεί να γίνεται και προσβλητικός. Δεν με ενοχλεί, δεν με στενοχωρεί, μου αρκεί ότι εχθές μου δόθηκε η ευκαιρία λίγο πριν τις γιορτές να προσφέρω κάτι με αυτόν τον τρόπο και να βοηθήσω αυτά τα παιδάκια!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ