Μετά την σφαγή της με τον Δημήτρη Παπανώτα και την δημόσια δήλωση της χθες στα «Καλημερούδια» ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του, κάνοντας αγωγή, η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να ρίξει λίγο τους τόνους και να αρκεστεί σε ένα εξώδικο.

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης στο «Πρωινό», στο εξώδικο που εστάλη χθες το απόγευμα από το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Ανδρικόπουλου, η παρουσιάστρια καταλογίζει στον δημοσιογράφο τ��υ «Happy Day» ότι την χαρακτήρισε:

«Γυναίκα μειωμένης νοημοσύνης, ότι της αρέσουν οι άνδρες που δέρνουν γυναίκες, είναι ματαιόδοξη και μανιώδης καταναλώτρια, τεκνατζού, ότι παντρεύτηκε τον Κωστόπουλο από υστεροβουλία και ότι έχει οικονομική ιδιοτέλεια καθώς ψάχνει άντρες με χοντρό πορτοφόλι».

Και τον προειδοποιεί λέγοντας πως:

«Σας καλώ να πάψετε να εκφράζεστε κατά τρόπο προσβλητικό και απαξιωτικό για την προσωπικότητα μου και σας ενημερώνω ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η υβριστική τακτική σας, τον λόγο πλέον δεν θα έχουν τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τα ελληνικά δικαστήρια».

Σημειώνει ωστόσο, ότι θα άξιζε ήδη να ακολουθήσει την δικαστική οδό, αλλά θα συνεκτιμήσει τα γεγονότα και την στάση.

Σχολιάζοντας την όλη κόντρα Μπαλατσινού-Παπανώτα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε και μια αποκάλυψη, λέγοντας πως:

«Έμαθα χθες και πώς υπήρξε κόντρα με την οικογένεια Μπαλατσινού-Κωστόπουλου. Έμαθα ότι κάποια στιγμή ο Κωστόπουλος είχε πάρει τον Παπανώτα στην πρωινή ζώνη του ραδιοφώνου, αλλά τον κράτησε μόνο τρεις μήνες, γιατί ξαναγύρισε στην πρωινή ζώνη ο Περρής, με αποτέλεσμα να διώξει ο Κωστόπουλος τον Παπανώτα. Άρα ο Παπανώτας, μου είπαν εμένα οι δικές μου πληροφορίες, μπορεί και να κρατάει μανιάτικο του Κωστόπουλου, επειδή τον έφαγε μέσα σε τρεις μήνες. Εγώ αυτό έμαθα χθες! Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά μου το μετέφεραν από την πλευρά που δούλευαν τότε εκεί μαζί».

Παράλληλα, σχολίασε πως «θεωρώ ��ολύ σωστή την στάση της Μπαλατσινού. Μεταξύ ανθρώπων της τηλεόρασης είναι λάθος να λύνονται οι διαφορές στα δικαστήρια. Ήταν σωστή η προσέγγιση της να στείλει εξώδικο», με τον Άρη Καβατζίκη να συμπληρώνει ότι «είναι υπέρ της Μπαλατσινού που έστειλε απλώς μια προειδοποίηση γιατί αυτή την εποχή ξέρουμε πολύ καλά πώς είναι να ζητά από έναν εργαζόμενο μισθωτό να σου δώσει χρήματα και μάλιστα μεγάλα ποσά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σφαγή» Μπαλατσινού - Παπανώτα: «Είσαι μισογύνης» - «Ανοργασμική, τεκνατζού πρώην σύζυγος»!

Παπανώτας γι�� Μπαλατσινού: «Πετάει λάσπη! Μην κουνάει το δάχτυλο! Να ζητήσει συγγνώμη»!

Με αγωγή απαντά στον Παπανώτα η Τζένη Μπαλατσινού-Θα κινηθεί νομικά εναντίον του

ΔΕΙΤΕ τι έκανε η Μπαλατσινού όσο την «στόλιζε» ο Παπανώτας – Η απάντησή του στην αγωγή!