​Τελειωμό δεν έχει η «μονομαχία» της Τζένης Μπαλατσινού και του Δημήτρη Παπανώτα: με ανάρτησή του στο Facebook, ο πανελίστας σχολίασε την απόφαση της παρουσιάστριας να κινηθεί νομικά εναντίον του, ενώ εκείνη δεν φαίνεται να... πτοήθηκε και πήγε στα μπουζούκια!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, όλα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη, με τον πανελίστα και την παρουσιάστρια να φτάνουν στα όρια του ξεκατινιάσματος, χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, όπως «μισογύνης» και «ανοργασμική, τεκνατζού πρώην σύζυγος». Παράλληλα, οι ��ηλώσεις Παπανώτα στα «Αποκαλυπτικά» της Κυριακής, εξόργισαν ακόμα περισσότερο την Τζένη, η οποία αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Όσο ο πανελίστας την «στόλιζε» τηλεοπτικά, η παρουσιάστρια, ελαφρώς μακιγιαρισμένη, διασκέδαζε με φίλες της, πρώτο τραπέζι πίστα, στο μαγαζί όπου εμφανίζονται η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Στέλλα Καλλή, το οποίο είναι ανοικτό το μεσημέρι της Κυριακής! Μάλιστα, η Τζένη πήγε και στα καμαρίνια για να μιλήσει με τις τραγουδίστριες και πόζαρε μαζί τους στον φωτογραφικό φακό.

collageαα.jpg

Αφού ήπιε τα ποτάκια της και πέταξε γαρύφαλλα, η παρουσ��αστρια πήγε, το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή «Καλημερούδια» και έκανε γνωστό ότι θα υποβάλλει αγωγή κατά του Δημήτρη, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «από την στιγμή που θίγονται μέλη της οικογένειας μου, θίγεται η αξιοπρέπεια και το ήθος μου, εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι πλέον να κινηθώ νομικά».

collageερςε.jpg

«Αυτοί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι!!!!!», έγραψε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Δημήτρης στη σελίδα του στο Facebook, ως σχόλιο σε δημοσίευμα ιστοσελίδας με τα όσα είπε η παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του Mega.

papanotasneo.jpg