Την εορταστική εβδομάδα Δευτέρα 21/12 έως Παρασκευή 25/12, ο «Τροχός της Τύχης» (18:50 – 19:50) γυρίζει στο Star και μοιράζει πολλά – πολλά δώρα και παιδικά χαμόγελα!

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ (3).jpg
Πέντε υπέροχα εορταστικά επεισόδια με παίκτες παιδιά δημοτικών σχολείων από περιοχές της Αττικής (Μεταμόρφωση, Καματερό, Νέα Φιλαδέλφεια, Παιανία) αλλά και από όλη την Ελλάδα (Λάρισα, Ιερισσός Χαλκιδικής, Κιλκίς, Ιαλυσός Ρόδου, Κατερίνη, Μεγαλόπολη Αρκαδίας, Βραχάτι Κορινθίας, Ελίκη Αιγίου, Σίνδος Θεσσαλονίκης, Ιεράπετρα, Λιανοκλάδι Φθιώτιδας), που θα γυρίσουν τον «Τροχό της Τύχης» για να κερδίσο��ν χρήματα και χρηστικά δώρα για τα σχολεία τους.

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ (6).jpg
Στον τροχό θα υπάρχει και μια ειδική φέτα με την λέξη “ΕΚΠΛΗΞΗ”, που θα κρύβει ένα εξαιρετικό happening με σπέσιαλ γκεστ την Ολυμπιονίκη ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, τους πρωταγωνιστές παιδικής θεατρικής παράστασης, ζογκλέρ με ακροβατικό ως ξωτικό των Χριστουγέννων, freestyle football (δεξιοτέχνης με μπάλα ποδοσφαίρου), παιδικό ποντιακό χορευτικό συγκρότημα.

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ (7).jpg
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μαζί με τη Τζούλια Νόβα, θα υποδεχθούν στο πλατό τους ξεχωριστούς παίκτες της εβδομάδας αυτής, με μεγάλη χαρά και κέφι γιατί το παιχνίδι θέλει παιδιά και τα παιδιά παιχνίδι!

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ (17).jpg