​Δραμ��τικές εξελίξεις και ανατροπές που θα συγκλονίσουν έχει το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που προβάλλεται από το Star καθημερινά, στις 17:50.

Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως η Εύα υποφέρει από εφιάλτες και ζητάει τη βοήθειά της. Ο Μάνος κρατείται στην αστυνομία επειδή έδειρε τον Άρη. Η Έλσα ζητάει τη βοήθεια της Μαρίνας κι εκείνη τηλεφωνεί στον Πέτρο.

Ο Άλκης αποκαλύπτει στην Κρίστη το νέο σχέδιο του πατέρα του, κι εκείνη φεύγει απογοητευμένη. Ο Αντρέας αναθέτει στη Δάφνη μια υπόθεση βιασμού ανήλικης, ελπίζοντας να καταφέρει να την απομακρύνει από το κυνήγι των τοκογλύφων. Ο Μάριος τίθεται σε διαθεσιμότητα στην δουλειά του, επειδή αμέλησε τις υποχρεώσεις του.

Μια φωτογραφία του Μάνου που διαρρέει στα media γίνεται αφορμή να διαπληκτιστεί άσχημα με την Κάτια. Η Μαρίνα πέφτει από τα σύννεφα όταν καταλαβαίνει πως ο Μάνος ετοιμαζόταν να πει όλη την αλήθεια στην Έλσα. Η Άννα επισκέπτεται τον Δημήτρη κι απαιτεί να μάθει τι έκανε και τρομοκράτησε την Κρίστη. Η Δάφνη, ψάχνοντας στο ίντερνετ, πέφτει πάλι πάνω στη φωτογραφία της Έλενας και ταράζεται...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!