​Νύφη για λογαριασμό… επίδειξης μόδας ντύθηκε η Ιλένια Γουίλιαμς.

Η σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου περπάτησε στην πασαρέλα με νυφικό, για λογαριασμό της μητέρας της δημοσιογράφου Μπάγιας Αντωνοπούλου, η οποία εδώ και χρόνια έχει επιχείρηση με ρούχα.

1011_ILENA_OYILIAMS_DIMITRIS_OYGAREZOS_12122015.jpg
Όπως θα δείτε και στο video, η Ιλένια έκανε guest εμφάνιση ντυμένη νύφη, χωρίς να κρύψει ότι ένιωθε κάπως… άβολα μέσα στο νυφικό.

Γι΄αυτό και όταν την ρώτησαν αν παντρεύεται, απάντησε:

«Κάτσε να έρθει ο γάμος μου και όταν έρθει το ξανασυζητάμε. Εγώ με τα νυφικά από μικρή είχα μια αλλεργία. Και παρανυφάκι που είχα ντυθεί με έπιανε ένα… κάτι. Όταν θα φτάσει η στιγμή θα το καταλάβουμε όλοι!»

7147_ILENIA_OYILIAMS_12122015 (1).jpg
Από την επίδειξη, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος καθισμένος στις πρώτες θέσεις την καταχειροκρότησε λέγοντας:

«Η Ιλένια είναι όμορφη, μου αρέσει ως γυναίκα, μου αρέσει ο χαρακτήρας της και η προσωπικότητα της. Ελπίζω να την δείτε μια φορά νύφη. Δεν ξέρω πότε (θα παντρευτούμε). Αν είναι να γίνει κάτι θα το μάθετε, αλλά πρώτα να το μάθει ο ενδιαφερόμενος. Η Ιλένια είναι ένας άνθρωπος που θα γίνει μια πάρα πολύ καλή σύζυγος και μητέρα. Βλέπει πάντα μέσα στους άλλους το καλό και με κάνει καλύτερο άνθρωπο».

7158_ILENIA_OYILIAMS_12122015.jpg
Μετά το video πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως «αυτοί οι δυο θα παντρευτούνε! Στο γάμο του ο Ουγγαρέζος θα κλάψει όπως είχε κλάψει ο Μεταξόπουλος!», ενώ η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε πως «στο γάμο του είμαι σίγουρη ότι θα πιει πάρα πάρα πολύ και θα πάρει το μικρόφωνο να τραγουδά Καρρά μέχρι τις 5 το πρωί!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.