Μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, με ατάκες που έχουν αφήσει εποχή, το «Αχ Αυτή Η Γυναίκα Μου», προβάλλει απόψε, στις 21:00, το Star!

Ο Δημήτρης είναι ένας φιλόδοξος νέος, υπάλληλος στην επιχείρηση του κυρίου Χαρίλαου και παντρεμένος με την όμορφη Νίνα, που το όνειρό της είναι να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο. Για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του και να μπορέσει να προσφέρει στη γυναίκα του το δώρο που ονειρεύεται, εποφθαλμιά την κενή θέση του υποδιευθυντή της εταιρείας, στην οποία δουλεύει.

Έτσι, καλεί τον καλοφαγά Χαρίλαο σε δείπνο αλλά εκείνη τη μέρα, αυτός έχει τσακωθεί με τη Νίνα. Ο Δημήτρης, για να βγει από τη δύσκολη θέση, παρουσιάζει τη γυναίκα του ως υπηρέτρια και την υπηρέτρια ως γυναίκα του

Η διασκευή της ομώνυμης θεατρικής κωμωδίας των Νίκου Τσιφόρου - Πολύβιου Βασιλειάδη είναι σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκαλενάκη, ενώ πρωταγωνιστούν οι Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Σαπφώ Νοταρά, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Μαρία Κωνσταντάρου, Βασίλης Μαλούχος και Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!