Στο πρόσωπο νεαρής συνεργάτιδας της εκπομπής του βρήκε ξανά τον έρωτα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, περίπου ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του!

Η 26χρονη μελαχρινή που έχει κλέψει την καρδιά του παρουσιαστή ονομάζεται Ελένη Καρβέλα και φοιτά στη σχολή δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη. Η γνωριμία τους έγινε όταν η νεαρή πήγε για πρακτική στην εκπομπή «Σκάι στις 6» και, όπως αναφέρει η «Real News», από την πρώτη στιγμή υπήρξε έντονη χημεία μεταξύ τους.

Ο Κωνσταντίνος και η Ελένη άρχισαν να βγαίνουν για φαγητό και ποτό, ενώ είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα μήνα! Μάλιστα, αν και μετά το διαζύγιο ο παρουσιαστής είχε δύο – τρεις «περιπέτειες», δεν «έδεσε» με καμία από αυτές, όπως με την 26χρονη.

bogdanos10.jpg
(Η φωτογραφία του ζευγαριού που... σβήστηκε από τα social media)

Στα παρασκήνια της εκπομπής το ζευγάρι δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα και, μάλιστα, πηγαίνουν και φεύγουν ξεχωριστά. Τα βράδια, όμως, τα περνούν στο σπίτι του Κωνσταντίνου και κάνουν επιλεκτικές βραδινές εξόδους.

Πάντως, σε μία από τις εξόδους τους, ο Κωνσταντίνος φαίνεται ότι… παρασύρθηκε, αφού δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία στην οποία η Ελένη τον φιλά τρυφερά στο μάγουλο! Όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισαν αμέσως «ψίθυροι» για το ποια είναι η νεαρή και η φωτογραφία… διαγράφηκε!