​Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και την Δευτέρα, θα συνεχιστεί η προσπάθεια της εκπομπής «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», για την ενίσχυση του «Χαμόγελο Του Παιδιού», που άρχισε την Παρασκευή!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Star, μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 12:00, κινητοποιήθηκε ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και υλικά (ρουχισμός, τρόφιμα, παιχνίδια, σχολική ύλη κτλ) για τις δράσεις το�� Οργανισμού.

12347729_896714587102342_2447581755302681526_n.jpg

Για να ενισχύσουν την προσπάθεια, στο στούντιο βρέθηκαν ο πρόεδρος του Χαμόγελο Του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, καθώς και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, όπως οι Κώστας Βουτσάς με τη σύντροφό του Αλίκη Κατσαβού, Τζένη Μπότση, Άρης Πλασκασοβίτης, Σοφία Βόσσου, Ραλλία Χρηστίδου, Νικόλας Καραγκιαούρης, Μαυρίκος Μαυρικίου και Στέφανος Κόκκαλης.

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Αλήθειες Με Τη Ζήνα» ήταν εντυπωσιακή και η προσπάθεια θα συνεχιστεί, τόσο το Σαββατοκύριακο, όσο και την Δευτέρα!

Δείτε στο βίντεο το σχετικό τρέιλερ