​Κορόμηλο έτρεξε το δάκρυ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όταν είδε βίντεο για έναν από τους πρώην συνεργάτες της, τον οποίο είχε καλεσμένο στο πλατό!

Το πρωί του Σαββάτου, η οικοδέσποινα του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» υποδέχθηκε ξανά στο πλατό έναν από τους περσινούς της παρτενέρ, τον Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος σε συνεντεύξεις του έχει παραδεχθεί πως υπήρξαν δυσκολίες στην εκπομπή. Μόλις τελείωσε το βίντεο για τις στιγμές του στο «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», η Κωνσταντίνα άρχισε να κλαίει, ενώ εμφανής ήταν και η συγκίνηση του ηθοποιού.

«Είναι πολύ ωραία η εκπομπή σας. Εσύ είσαι ακόμα καλύτερη, πιο λαμπερή, πιο άνετη και δείχνεις πραγματικά ότι περνάς πολύ καλά. Η εκπομπή είναι πολύ δεμένη , πολύ δομημένη. Μπράβο σας, συγχαρητήρια», είπε ο Αντώνης, ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έλεγε να σταματήσει το κλάμα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός θέλησε να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις για το κλίμα που υπήρχε πέρσι στο πλατό, λέγοντας: «περάσαμε καλά. Στα ωραία πρέπει να σταθούμε. Μπορείς να βγεις και να πεις ότι εγώ προσωπικά είχα μια δυσκολία σαν άνθρωπος στο να προσαρμοστώ σε μια καινούργια συνθήκη, μια καινούργια δουλειά, είχα δυσκολίες προσωπικές και αυτό μεταφράζεται “είχα προσωπική δυσκολία με τον Παύλο, προσωπική δυσκολία με την Κωνσταντίνα”. Διαστρεβλώνονται λίγο τα πράγματα, σου λένε πάντα την ίδια ερώτηση: “περάσατε καλά, δεν περάσατε καλά”...».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο!