Η όμορφη Ματίνα Δημάκη είναι η νικήτρια της 8ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» και των 1000 ευρώ, αφού κατάφερε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Θανάση, μετά από 4 εβδομάδες στο παιχνίδι.

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα γνωρίσει τους τρεις νέους παίκτες αλλά δηλώνει έτοιμη να κερδίσει και αυτή για 2η συνεχόμενη φορά. Θα την αφήσουν οι συμπαίκτες της;

Οι τρεις νέοι παίκτες:

- η Γεωργία Γιαννοπούλου, η οποία ζει στο Μαρκόπουλο μέσα σε μια ονειρεμένη φάρμα με τα άλογά της, τα κατσικάκια της, έχει το δικό της μποστά��ι, τυροκομεί και μαγειρεύει καθημερινά για όλη την οικογένεια.
- ο Κωνσταντίνος Πασπάτης, ο πληθωρικός, μεγαλόσωμος επαγγελματίας σεφ, με ειδικότητα στο ψάρι, θέλει να ταράξει τις ισορροπίες της εβδομάδας με τη μεγάλη εμπειρία του στις κουζίνες.
- η Νεκταρία Κυριακοπούλου, είναι η πιο μικρή σε ηλικία συμμετέχουσα του «Blind Taste». Έρχεται από τα όμορφα Γιάννενα, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και κρύβει πολλές γνώσεις μαγειρικής μιας και θέλει να γίνει σεφ και μπαίνει στο παιχνίδι αποφασισμένη να κερδίσει!

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

Δείτε το βίντεο και γνωρίστε τους παίκτες της 9ης εβδομάδας του Blind Taste...