Την απάντησή του έδωσε το ΕΚΑΒ με ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το χρόνο άφιξης του ασθενοφόρου στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο με θύμα την παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η δημοσιογράφος, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσω facebook, γλίτωσε από θαύμα όταν αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και την χτύπησε με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Το ΙΧ της ντελαπάρισε και άρχισε να σέρνεται για πάρα πολλά μέτρα στην άσφαλτο ενώ η ίδια όπως ανέφερε, περίμενε το ΕΚΑΒ μιάμιση ώρα ��το πεζοδρόμιο.

«Λυπάμαι για το ΕΚΑΒ, που περίμενα μιάμιση ώρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο αν και καταλαβαίνω τον Γολγοθά της δουλειάς τους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του ΕΚΑΒ

«Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αφίχθη σε 30 λεπτά (λόγω αυξημένης κίνησης) στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος που ενεπλάκη η δημοσιογράφος κα Παρασκευοπούλου Ανδριάννα.
Κατόπιν δημοσιευμάτων σχετικά με τροχαίο ατύχημα που συνέβη στα Βριλήσσια στις 9 Δεκεμβρίου 2015, στο οποίο ενεπλάκη η δημοσιογράφος της ΕΡΤ κα Παρασκευοπούλου Ανδριάννα, και των αναφορών της περί μεγάλης καθυστέρησης (σχεδόν μιάμιση ώρα!) της άφιξης του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
Το συντονιστικό κέντρο του ΕKAB Αθήνας, βάσει του επίσημου αρχείου καταγραφής κλήσεων, έλαβε κλήση σχετικά με τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμένο άτομο από την περιοχή των Βριλησσίων (Αλφειού & Κισάβου) τις 13:12 (9/12/2015). Στις 13:16, και ενώ τα στοιχεία του περιστατικού είχαν μεταβιβαστεί στο κοντινότερο διαθέσιμο ασθενοφόρο όχημα (το οποίο βρισκόταν εν κινήσει από την περιοχή της Παιανίας), καταγράφηκε και 2η κλήση από το σημείο του συμβάντος. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, έχοντας να αντιμετωπίσει συνθήκες αυξημένης κυκλοφοριακής κίνησης, αφίχθη στο σημείο του συμβάντος ��τις 13:40, όπου αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».
Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας» ​​