Ο Ανδρόνικος προτείνει στην Κρίστη να πάρει τον Άλκη και να πάνε να μείνουν μαζί του στην Πάφο, αλλά ο Άλκης αρνείται στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται από το Star, καθημερινά, στις 17:50!

Η Δάφνη συνεχίζει την έρευνα στη λίστα με το φάρμακο, γεγονός που προβληματίζει την Εύα.

Ο Άρης πολιορκεί την Έλσα, με επικίνδυνες διαθέσεις. Ο Μάνος, πάνω στην απελπισία του, σκέφτεται να μπλέξει με το εμπόριο οργάνων για να δώσει τέλος στο μαρτύριό του, αλλά κανείς δεν τον βοηθάει. Την ίδια ώρα η Μαρίνα σκέφτεται να φύγει από την Κύπρο και να δεχθεί την πρόταση για δουλειά. Ο Αντρέας, για μια ακόμη φορά, καταφέρνει να εντυπωσιάσει τη Δάφνη.

Ένα πρόβλημα με τον αιματοκρίτη του Κυριάκου, κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο γιατρός καλεί την Έλσα να δώσει αίμα και η Μαρίνα, με την βοήθεια της Εύας, προσπαθεί να αποτρέψει την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού, ότι δηλαδή η Έλσα δεν είναι κόρη του. Η Κρίστη πέφτει στην παγίδα του Δημήτρη, που αυτή τη φορά καταφέρνει να την τρομοκρατήσει για τα καλά.

Φοβούμενη για το μωρό, αποφασίζει να φύγει με τη Ντορέτα μέχρι να γεννήσει. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντρέα να ερευνήσουν το τροχόσπιτο του Αργυρίου για νέα στοιχεία. Η Μάρθα προσπαθεί να κάνει τη Φωτεινή να θ��μηθεί. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στον Άλκη τα νέα του σχέδια…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ