Την ανάγκη να στηριχθεί το Χαμόγελο Του Παιδιού εξέφρασε η Μάρα Ζαχαρέα, στο πλαίσιο της εκπομπής «Αλήθειες Με Τη Ζήνα» για τον οργανισμό. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον ιδρυτή του Χαμόγελο, Κώστα Γιαννόπουλο, ενώ επεσήμανε πως, διαχρονικά, οι Έλληνες έχουν δείξει ότι βοηθούν ακόμα και όταν περνάνε δύσκολα, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο.

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του κ. Γιαννόπουλου εδώ και πολλά χρόνια, γιατί είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ανθρώπινο παράδειγμα. Μια μεγάλη δυσκολία της ζωής του, ίσως την χειρότερη που ένας γονιός μπορεί να περάσει, την μετέτρεψε σε κάτι τόσο ουσιαστικό. Θα μπορούσε απλώς να τον είχε πάρει από κάτω και η ζωή του να κυλήσει έτσι. Όμως, κατάφερε κάτι αρνητικό να το κάνει χαμόγελο», είπε η Μάρα Ζαχαρέα.

Παράλληλα, η κα. Ζαχαρέα επεσήμανε ότι η προσπάθεια που κάνει το Χαμόγελο Του Παιδιού γίνεται υπό δύσκολες συνθήκες. «Ξέρουμε όλοι σε τι κατάσταση είναι η πατρίδα μας, σε τι κατάσταση είναι το κράτος. Δεν μπορείς να πεις ότι ο κ. Γιαννόπουλος έχει δίπλα του βοήθεια, φροντίδα και στήριξη. Ό,τι γίνεται, γίνεται χάρη στον ίδιο και τους εθελοντές», είπε χαρακτηριστικά, ενώ, συγχαίροντας την Ζήνα Κουτσελίνη, την εκπομπή της και το Star για την πρωτοβουλία να στηριχθεί ο Οργανισμός, επεσήμανε την ανάγκη να βοηθήσουμε όλοι, όπως και όσο μπορούμε.

«Θέλω να πω κάτι για τους Έλληνες πολίτες, μέσα από την καρδιά μου γιατί το πιστεύω. Περνούν δύσκολες ώρες οι περισσότεροι, πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Όμως, διαχρονικά, μέσα από την ιστορία μας, αυτός ο λαός έχει δείξει και έχει αποδείξει ότι μέσα από το υστέρημά του κάτι θα δώσει. Κάτι λίγο, κάτι μικρό. Μπορεί να μην έχει κάτι μεγάλο να δώσει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχει σημασία. Ο Έλληνας πάντα στον διπλανό του που θα δει ότι έχει ανάγκη, κάτι θα του δώσει. Πάντα ο λαός αυτός στεκόταν πάνω από τις δυνάμεις του, πάνω από τα πράγματα και έκανε το κάτι παραπάνω», συνέχισε η Μάρα Ζαχαρέα και κατέληξε: «όταν δίνεις κάτι, πιο κερδισμένος είσαι εσύ που έδωσες, παρά ο άλλος που το δέχθηκε»!

Εκ μέρους του Οργανισμού, ο κ. Γιαννόπουλος χάρισε στην κα. Ζαχαρέα έναν πίνακα που έχουν ζωγραφίσει τα παιδιά του Χαμόγελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Μεγάλη κινητοποίηση Star για το Χαμόγελο του Παιδιού - Σήμερα η παγκόσμια ημέρα του παιδιού!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μάρα Ζαχαρέα