Σε βιαστικές κινήσεις θα οδηγηθούν οι πρωταγωνιστές της σειράς «9 Μήνες» του Star, όπως θα δούμε σήμερα, στις 17:50!

Ο Ανδρόνικος προτείνει στην Κρίστη να πάρει τον Άλκη και να πάνε να μείνουν μαζί του στην Πάφο, αλλά ο Άλκης αρνείται. Η Δάφνη συνεχίζει την έρευνα στη λίστα με το φάρμακο, γεγον��ς που προβληματίζει την Εύα. Ο Άρης πολιορκεί την Έλσα, με επικίνδυνες διαθέσεις. Ο Μάνος, πάνω στην απελπισία του, σκέφτεται να μπλέξει με το εμπόριο οργάνων για να δώσει τέλος στο μαρτύριό του, αλλά κανείς δεν τον βοηθάει.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα σκέφτεται να φύγει από την Κύπρο και να δεχθεί την πρόταση για δουλειά. Ο Αντρέας, για μια ακόμη φορά, καταφέρνει να εντυπωσιάσει τη Δάφνη. Ένα πρόβλημα με τον αιματοκρίτη του Κυριάκου, κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο γιατρός καλεί την Έλσα να δώσει αίμα και η Μαρίνα, με την βοήθεια της Εύας, προσπαθεί να αποτρέψει την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού, ότι δηλαδή η Έλσα δεν είναι κόρη του.

Η Κρίστη πέφτει στην παγίδα του Δημήτρη, π��υ αυτή τη φορά καταφέρνει να την τρομοκρατήσει για τα καλά. Φοβούμενη για το μωρό, αποφασίζει να φύγει με τη Ντορέτα μέχρι να γεννήσει. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντρέα να ερευνήσουν το τροχόσπιτο του Αργυρίου για νέα στοιχεία. Η Μάρθα προσπαθεί να κάνει τη Φωτεινή να θυμηθεί. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στον Άλκη τα νέα του σχέδια…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!