​Μπορεί πριν από λίγες μέρες να επέκρινε on air τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για τις τηλεθεάσεις, μετά και το «κόψιμο» της σειράς «Μη Με Σκας», το μεσημέρι της Πέμπτης, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας έγινε… αρνάκι μπροστά στον ηθοποιό!

«Σε άκουσα προχθές που έκανες μια δήλωση για το σήριαλ στον Alpha και διαφώνησα μαζί σου...», άρχισε να λέει ο παρουσιαστής, που είχε τον ηθοποιό καλεσμένο στο «Πρωινό» και κάπου εκεί άρχισε τις… φιλοφρονήσεις: «ξέρεις ότι σ’ αγαπώ και σε εκτιμώ και σε θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό, το ξέρεις αυτό τόσα χρόνια που μιλάμε».

Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Μπέζος;
Αφού επεσήμανε ότι το «κόψιμο» της σειράς είναι οριστικό και παραδέχθηκε ότι είχαν ευθύνη και οι συντελεστές, επανέλαβε την ατάκα που είχε καυτηριάσει ο παρουσιαστής: «��ο ότι οι άνθρωποι παρακολουθούν και ανοησίες είναι γεγονός! Παρακολουθούν και σπουδαία πράγματα, αλλά, όπως είπα, ο χρόνος θα κρίνει τι είναι καλό και τι δεν είναι. Υπήρχαν πράγματα με μεγάλη τηλεθέαση που δεν τα θυμάται κανείς, όπως υπάρχουν πράγματα που τα θυμόμαστε και δεν έκαναν τηλεθέαση»!

Δείτε στο βίντεο τον διάλογο των δύο ανδρών