​Τα δάκρυά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όταν καθισμένος στον τηλεοπτικό καναπέ της Ζήνας Κουτσελίνη αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Τζούλια Χαλβατζή!

«Όταν ήταν παντρεμένη, την συναντούσα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και της έλεγα πως θέλω μία γυναίκα σαν εκείνη. Μ’ αρέσει γιατί είναι σοβαρή, είναι νοικοκυρά και μου καλύπτει πολλές πτυχές της ζωής μου. Η ζωή τελικά τα έφερε έτσι και συμβιώνουμε εδώ και 18 χρόνια μαζί και στις χαρές και στις λύπες» δήλωσε φανερά συγκινημένος ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε!

«Μία οικογένεια δεν έχει μόνο χαρές. Κατηγορώ και καταγγέλλω αυτούς που από τη στιγμή που αποφασίζουν να παντρευτούν αδιαφορούν για την οικογένειά τους, για την γυναίκα τους ειδικά όταν έχουν και δύο παιδιά. Όσες διαφορές κι αν έχεις δεν πρέπει να τις μεταφέρεις στα παιδιά σου. Αυτά που μπολιάσανε σε εμάς οι γονείς μας πρέπει να τα μπολιάσουμε και εμείς στα παιδιά μας».

Ακόμα περισσότερο...χώμα έγινε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όταν στην εκπομπή έβγαλαν τηλεφωνικά και την σύζυγό του, Τζούλια.

«Ο Παναγιώτης είναι ψυχάρα. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Για μένα είναι ο φίλος μου, ο αδερφός μου, ο άντρας μου. Είναι για μένα τα πάντα και δεν τον ξεχωρίζω από τα παιδιά μου» είπε ή ίδια χαρακτηριστικά.

Ο πρώην Νομάρχης δεν ήταν ο μόνος που συγκινήθηκε, αλλά και η κόρη της Τζούλιας από τον πρώτο της γάμο, η Αλεξάνδρα, βούρκωσε όταν θυμήθηκε πως ο Παναγιώτης, της έχει σταθεί σαν πραγματικός της πατέρας!

«Τον γνώρισα όταν ήμουν πεντέμισι χρόνων. Ήταν αυτός που με ξυπνούσε το πρωί και μου έφτιαχνε το γάλα μου πριν πάω στο σχολείο. Αυτό γινόταν από τότε που πήγαινα πρώτη δημοτικού μέχρι την έκτη. Αν και ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών ποτέ δεν μου έλειψε η αγάπη και η θαλπωρή» εξομολογήθηκε με τρεμάμενη φωνή.

ΔΕΙΤΕ ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή "Aλήθειες με τη Ζήνα"