​Επικρίνοντας σφοδρά την απόφαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου να καλέσει στην εκπομπή του τον Γρηγόρ�� Αρναούτογλου απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στη νέα επίθεση που δέχθηκε από τον δικηγόρο, το όνομα του οποίου απέφυγε και να αναφέρει!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο δικηγόρος ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» της Τετάρτης, όπου δήλωσε αμετανόητος για την ατάκα «αξύριστη χήρα», ενώ τόνισε πως δεν θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα, που επέκρινε τις δηλώσεις του για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, σοβαρό πρόσωπο και μορφωμένο.

«Το θέμα δεν είναι ότι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, αλλά το ότι κάποιοι τους δίνουν βήμα! Είναι απαράδεκτο να δίνουμε βήμα σε αυτούς τους ανθρώπους, έχουμε ευθύνη όλοι μας», είπε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό», ο παρουσιαστής και συνέχισε: «ο Αρναούτογλου! Δεν μπορεί να καλεί κάποιον επειδή θα κάνει νούμερα. Ήταν φάουλ του Γρηγόρη! Τι λόγο έχει; Για να κάνει 1% τηλεθέαση παραπάνω; Ήταν λάθος! Έχει ανάγκη να κάνει νούμερα; Είναι από τους επιτυχημένους παρουσιαστές!».

Αναφερόμενος στα νέα «πυρά» του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο Γιώργος είπε: «αυτός βγαίνει συνέχεια και βρίζει εμένα! Γιατί το κάνει; Για να “τσιμπήσω”! Θα “τσιμπήσω” εγώ; Έλα ρε! Η αλεπού εκατό, το αλεπουδάκι εκατόν ένα; Έλα τώρα! Θα πω εγώ το όνομά του; Είναι δυνατόν;».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ της εκπομπής